Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Proost met de bierglazen van Beers & Brands!

Bierglazen bestellen

Een matchend bierglas maakt de ervaring van het drinken van een biertje af. Wat is er mooier dan een matchend bierglas met het logo van uw eigen horecazaak? Bestel daarom bierglazen bij Beers&Brands! In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende glazen die passen bij allerlei biertjes. Neem gerust een kijkje in ons assortiment of lees verder. 

Waarom bedrukte bierglazen bestellen?

Bierglazen met het logo van uw horecazaak of bierbrouwerij laten een blijvende positieve indruk achter bij uw gasten. Ook na het bezoek aan uw horecazaak of bierbrouwerij zal uw gast het logo op het bierglas onthouden. De kracht van herhaling van uw merkidentiteit zorgt voor herhalingsaankopen en laat gasten terugkomen voor een herbeleving van de prettige ervaring.

Ontdek ons complete assortiment

Ons grote assortiment bestaat uit verschillende soorten bierglazen. Voor de perfecte smaakbeleving hoort bij elk type biertje het juiste soort glas. De bekendste bierglazen die wij aanbieden zijn: voetglazen, bekerglazen, bierpullen en The Craft Masters.

Bierglazen bestellen met logo

Als uw bierglazen bestelling bij ons binnenkomt gaan we direct voor u aan de slag met het productieproces. Ons productieproces is zo ingericht dat we bierglazen op twee manieren kunnen bedrukken.

Directe zeefdruk

Dit is de meest voorkomende soort bedrukking. Hiervoor gebruiken we een zeef met keramische verf, gemaakt van gemalen glas met een kleurpigment. Dit drukken we rechtstreeks op het glas. Het logo (of een andere bedrukking naar keuze) wordt met een temperatuur van 580 tot 620 °C ingebrand. Zo ontstaat er een duurzame bedrukking.

Transferdruk

De naam spreekt voor zichzelf, deze bedrukking vindt door middel van een transfer plaats. Deze bedrukkingsmethode voor bierglazen zetten we in als het te bedrukken logo zeer fijne details bevat. Dankzij deze techniek kunnen we namelijk de meest gedetailleerde logo’s op bierglazen bedrukken. Dit zijn grote witte vellen papier met daarop een laklaag. De bedrukking wordt per kleur aangebracht op het transferpapier, waardoor alle details mooi uitkomen. 

Zodra de eerste kleur gedrukt is, moet het vel vier uur drogen, waarna we de volgende kleur kunnen drukken. Dit proces herhalen we voor alle kleuren van het logo. Na de laatste kleur wordt er een laklaag over het logo gedrukt om de kleuren af te sluiten.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Heeft u interesse in het bestellen van bierglazen met uw logo erop? Vraag direct een offerte aan!
Scroll naar boven