Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Proost met de bierglazen van Beers & Brands!

Bedrukte bierglazen

Bij Beers&Brands zijn we ervan overtuigd dat de ultieme ervaring van het drinken van een glas bier uit meerdere aspecten bestaat. De ultieme ervaring hangt namelijk niet alleen af van elk bier u drinkt, maar ook in welk glas het bier geschonken wordt. Wilt u de complete ervaring creëren voor uw gasten? Dan bent u aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan glazen die u kan laten bedrukken met het logo van uw horecazaak of bierbrouwerij. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder! 

 

Waarom bedrukte bierglazen?

Bierglazen bedrukken kent meerdere voordelen. Allereerst kan het logo van uw horecazaak of bierbrouwerij op een bierglas gebruikt worden als maatstreep. Zo weet uw barpersoneel tot waar de schuimlaag van het bier ongeveer moet komen, met als gevolg dat er een perfect getapt biertje uitgeserveerd wordt. Naast dat het logo op een bierglas kan functioneren als maatstreep, zorgt het logo ook voor naamsbekendheid. Wanneer een van uw gasten een foto van het bierglas maakt is hierop te zien welk bier het is, of waar ze het bier hebben gedronken. 

Ons assortiment

Bij Beers&Brands bieden wij een ruim assortiment aan bedrukte bierglazen. U kunt zo het perfecte glas uitzoeken. Wanneer het glas gekozen is kunt u door middel van twee verschillende technieken uw bierglas laten bedrukken met uw eigen logo. 

Hoe gaat bierglazen bedrukken in z'n werk?

Voor het bedrukken van uw bierglazen maken we gebruik van een van onderstaande opties. 

Directe zeefdruk

De eerste techniek die wij gebruiken is de directe zeefdruk. Deze techniek wordt over het algemeen het meest toegepast. Bij de zeefdruk maken we gebruik van een zeef met keramische verven. Deze keramische verven zijn gemaakt van gemalen glas, met daarin een kleurpigment verwerkt. Dit drukken we rechtstreeks op het glas. Het logo van uw bierbrouwerij en/of horecazaak wordt met een temperatuur van 580 tot 620 graden Celsius in het bierglas gebrand. Door middel van deze vorm van bedrukking ontstaat er een duurzame bedrukking van uw logo op uw bierglas. 

Transfer druk

De andere techniek die wij gebruiken is de transfer druk. Deze techniek van bedrukken wordt gebruikt wanneer uw logo uit meerdere kleuren bestaat of zeer fijne details bevat. Dankzij deze techniek kunnen wij de meest gedetailleerde logo’s op een bierglas bedrukken. De naam zegt het al, bij deze techniek vindt de bedrukking plaats via een transfer. Allereerst wordt er op grote witte vellen papier een laklaag aangebracht. Nadat dit klaar is wordt de bedrukking per kleur aangebracht. Wanneer de eerste kleur gedrukt is op het papier moet het vel vier uur drogen. Nadat de kleur is gedroogd wordt de volgende aangebracht. Dit wordt herhaald totdat alle kleuren op het papier zijn aangebracht. Wanneer de laatste kleur is aangebracht wordt er een laklaag over het logo gedrukt om de kleuren af te sluiten. Vervolgens worden de logo’s uit de transfervellen geknipt of gesneden. Door de logo’s onder te dompelen in water weken ze los van het papier. Hierna plaatsen onze specialisten handmatig het logo op het glas en strijken het goed aan om het overtollige water af te voeren en luchtbellen te verwijderen. Tot slot worden de bierglazen, net als bij de directe zeefdruk, ingebrand op een temperatuur van 580 tot 620 graden Celsius. 

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Wilt u een bierglas met uw logo als maatstreep? Of een bierglas met uw logo wat zorgt voor meer naamsbekendheid? Beers&Brands kan dit voor u realiseren. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan! 

Scroll naar boven