Beers & BrandsBeers & Friends

Beers & Friends

Heeft u een jubileum? Een wedstrijd gewonnen? Of heeft u iets anders te vieren? Dan moet daar uiteraard op geproost worden! En hoe kan dat beter dan met een fraaie bierpul? Bij Beers&Friends denken wij dat dit inderdaad niet kan. Daarom bedrukken wij speciaal voor u bierglazen in allerlei soorten en maten. Van stoere bierpullen voor uw sportvereniging tot elegante bierglazen op voet voor uw dispuut: alles is mogelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het uitkiezen van een glas en het toesturen van uw logo. Het perfecte gelegenheidscadeau kiezen was nog nooit zo makkelijk!

Bekijk ons Friends assortiment

Beers & Friends

Bruiloften

Natuurlijk zijn wij ook van de partij als het gaat om bruiloften. Laat uw gasten niet met lege handen naar huis gaan op deze feestelijke dag en geef ze een leuk presentje mee naar huis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fraai bierglas met eigen initialen? Wij hebben een brede collectie aan elegante bierglazen. Zet uzelf op een voetstuk door onze bierglazen met voet. Onze Best Man “Aviero” is goedkoper dan u zou denken en is erg chic.

Onze andere topper die we graag aan u voorstellen is Maxim. Zijn prijs-kwaliteit verhouding is namelijk Maximaal. Maxim is een bierpul en pullen doen het altijd goed! Bierpullen zijn stoer en sterk en horen thuis op elk feest. Uiteraard snappen wij dat bierpullen niet de gemakkelijkste zijn om te bergen. Is de ruimte beperkt en snelheid gevraagd? Denk dan eens aan een stapelbaar vaasje. Hebben wij ook gewoon.

Wat wij natuurlijk ook hebben zijn de standaard fluitjes, maar durf eens verder te denken! Wij denken graag met u mee om uw gewenste glas to the next level te tillen. Een beetje van uzelf en een beetje van Beers&Friends.

Benieuwd geworden naar ons “Friends” assortiment?

Bekijk ons Friends assortiment

Beers & Friends

Beers & BrandsBeers & Friends