Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglazen bedrukken

Bierglazen bedrukken: uw (merk)logo in de spotlight

Bij Beers&Brands zijn we gespecialiseerd in bierglazen bedrukken, daarbij hoort natuurlijk ook goed advies op maat.

We begrijpen dat het presenteren van ambachtelijk gebrouwen bier om zorgvuldigheid en deskundigheid vraagt. Daarom bieden we niet alleen verschillende soorten bedrukte bierglazen aan, maar ook gedegen advies. We weten dat het totale plaatje van smaak en uitstraling perfect moet zijn. Hoewel dit een hele studie kan lijken (en dat is het ook!), maken we het u graag gemakkelijk. Bierglazen bedrukken is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Van deze 6 soorten bierglazen, is de categorie Craft glazen zo speciaal dat we er een eigen pagina aan dit product hebben gewijd! Deze pagina gaat over de speciale eigenschappen van de Craft Masters van Rastal.

Heeft u vragen of interesse in het bedrukken van bierglazen voor uw horeca-onderneming? Neem direct contact met ons op! Lees hieronder verder voor meer informatie over het aanbod en de kwaliteit. Dit helpt u om makkelijker een keuze te kunnen maken.

Hardlopers onder de bierglazen

Pilsener bierglazen bedrukken

De Pilsener bierglazen dragen bij aan de perfecte schuimkraag, sterker nog: ze zorgen ervoor dat de schuimkraag behouden blijft. Ook versterken Pilsener bierglazen de kleur en het bruisen van het bier. U herkent deze mooie bierglazen aan de dunne lange vorm.

Pilsener bierglas

Natuurlijk zijn er verschillende Pilsener glazen, denk aan glazen voor het Weizenbier en de Pilsener. Deze glazen hebben elk eigen krachtige eigenschappen die uw ambachtelijke bier versterken. De glazen zijn tot in perfectie gevormd, zodat ze niet alleen het bier, maar ook uw merk sterker maken. 

Bierglazen bedrukken met uw logo geeft de Pilsener glazen een totaal andere touch. Zo draagt bierglazen bedrukken bij aan de merkbeleving van uw klanten.

Pilsener bierglazen zijn één van onze mooie bierglazen. Uiteraard hebben we meer mooie bierglazen. Ontdek hieronder hoe u bierglazen kunt laten bedrukken met uw eigen logo.

Een Weizpils bierglas laten bedrukken
Weizen | Pilsener
Een Tulpelk bierglas bedruk je bij Beers and Brands
Tulp | Kelk

Voetglas laten bedrukken

Naast het bevorderen van een stevige schuimkraag, versterken voetglazen de geur en de smaak van ambachtelijk gebrouwen bier. Dat geldt zowel voor de tulp- als kelk vorm glazen. De ‘Tulp’ wordt vooral ingezet voor sterke speciaalbieren, zoals een IPA, een tripel of een quad. De brede kelk met uitlopende rand versterkt namelijk de schuimkraag en draagt bij aan een perfecte geur- en smaakbeleving. 

De ‘Kelk’ wordt juist ingezet voor lichtere bieren, zoals Lagers. Dankzij groeven aan de binnenkant van het bier glas ontstaat er een continue stroom van bellen, wat leidt tot een luchtige schuimkraag die past bij lichte bieren. 

Wilt u voetglazen laten bedrukken? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden voor bierglazen bedrukken.

Pint bierglazen bedrukken

De Pint is misschien wel het meest voorkomende soort bier glas, dankzij de verschillende gebruiksmogelijkheden. De glazen zijn namelijk geschikt voor het serveren van bier, frisdranken, water én cocktails. Daarnaast zijn de pint glazen eenvoudig stapelbaar waardoor u ze gemakkelijk kunt opbergen.

Pint bierglas

De mogelijkheden voor een mooi bierglas bedrukken van pint glazen zijn eindeloos. Laat u inspireren of vraag ons naar de opties.

Een drietal bierglazen die bedrukt zijn
Amerikaans | Iers | Brits
Een drietal van bedrukte Craft beer glazen
Craft Master One

Craft beer bierglazen bedrukken

De Craft Beer glazen van Rastal zijn het paradepaardje uit ons assortiment. Het zijn verfijnde glazen die met gevoel voor innovatie en creativiteit worden gemaakt. U mag dan ook verwachten dat deze bierglazen bijdragen aan een bijzondere geur-, smaak- en merkbeleving. 

Craft beer bierglazen

In ons assortiment vindt u vier verschillende Craft Beer glazen die allemaal bedrukt kunnen worden. Benieuwd naar de opties van bierglazen bedrukken en bierglazen personaliseren? Wij vertellen u hier graag meer over.

Bierpul bedrukken

Het Pul bierglas kennen we allemaal als een dik en stevig glas met een groot volume. Met natuurlijk het kenmerkende handvat.
Dankzij dit handvat is het pulbier glas niet alleen makkelijk vast te houden, het voorkomt ook dat uw bier warm wordt door de warmte van uw hand. De grote opening van de bierpullen biedt uw gasten de optie om grote slokken te nemen.

Pul bierglazen bedrukken

Een Pul bierglas vraagt om een ijzersterke bedrukking. Een bedrukking die perfect past bij de stoere uitstraling van het glas en natuurlijk bij uw bier. Vraag naar de mogelijkheden.

De unieke Bierstein bierpul bestelt u bij Beers & Brands
Bier Stein
Een bootyard bierglas met bedrukking
Das Boot | Yard of Ale

Bierglazen bedrukken speciaalbier

Speciaalbier verdient een op maat ontworpen glas. Een uniek bierglas dat speciaalbier op de juiste manier presenteert en de smaak kracht bij zet. Een echte eyecatcher! De ‘Laars’ is een voorbeeld van een speciaal glas. 

Dit glas is uitgevonden in Duitsland en is het bekendste en meest populaire speciale bierglas. Het drinken hieruit is wel een uitdaging, dankzij de luchtbel in de teen van de laars.

De ‘Yard of Ale’ is ook een bekend type speciaal bier glas. Het kent een overdreven lang gerekte vorm en heeft vaak een houten drager omdat het glas niet zelfstandig kan staan.

Speciale bierglazen vragen om een speciale bedrukking. Doe inspiratie op of vraag ons naar de opties van speciale bierglazen.

Bierglazen bedrukken; hoe gaat dat in zijn werk?

Bij het bedrukken van unieke bierglazen hanteren we verschillende technieken, waaronder zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van uw voorkeuren. Bovendien zetten we altijd in op vakmanschap om de hoogste kwaliteit te waarborgen! Ontdek meer over ons productieproces.

Directe zeefdruk

Zeefdruk is de meest populaire methode voor het bedrukken van bierglazen. Bij deze techniek wordt een zeef gebruikt, die is bedekt met keramische verven. Deze verven bestaan uit een gemalen glas met kleurpigmenten. Dit wordt rechtstreeks op het glas gedrukt. Vervolgens wordt de bedrukking bij een hoge temperatuur van 580 tot 620 °C permanent in het glas gebrand. Wat zorgt voor een duurzame en kwalitatieve resultaten bij het bedrukken van bierglazen.

Transferdruk

Als uw logo meerdere kleuren heeft of fijne details bevat, maken wij gebruik van transferdruk. Hiermee kunnen we zelfs de meest gedetailleerde logo’s op bierglazen bedrukken. Bij transferdruk wordt gebruik gemaakt van transfers, grote witte vellen papier met een laklaag. De bedrukking wordt per kleur aangebracht op het transferpapier, waardoor alle details prachtig tot hun recht komen. Het is een methode die zijn naam eer aandoet!

Veelgestelde vragen

Het minimum aantal te bedrukken glazen is 96 stuks. Bijvoorbeeld 2 x 48 glazen met een verschillende inhoud, met daarop hetzelfde formaat logo is uiteraard ook mogelijk.

De prijs van een bierglas met logo is afhankelijk van drie factoren: het soort glas, het gewenste aantal en het aantal te verwerken kleuren in uw logo. Op basis van deze gegevens kunnen we voor u een passende en geheel vrijblijvende offerte maken. 

Uw logo en uw goede naam blijven onder de aandacht van uw gasten. 

Bij bestellingen onder de 500 stuks 2 á 3 weken, bij bestellingen van 500 of meer 4 á 6 weken.

In principe is dit mogelijk. Wij vragen u dan wel om uw glazen ongebruikt en in de originele verpakking bij ons in Hengelo aan te leveren.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Beers & Brands? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen dan spoedig contact met u op.

Klantbeoordelingen

Scroll naar boven