Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen horeca

Bent u de eigenaar van een horecazaak en wilt u zich onderscheiden? Dat kan met bedrukte bierglazen van Beers&Brands! Om de unieke smaaksensatie van elk biertje nog beter over te laten komen is het bedrukken van uw bierglazen een uitstekend idee. Wilt u meer weten over glazen bedrukken? Lees vooral snel verder, dan vertellen we u er alles over! 

Welke bierglazen voor de horeca?

Zoals u als horeca expert weet is elk biertje bijzonder. Hoewel het allemaal in dezelfde categorie valt, is het ene biertje niet te vergelijken met het andere biertje. Dat betekent ook dat niet elk biertje in hetzelfde glas geschonken kan worden. Bij elke verschillende smaak hoort dan ook een bijpassend bierglas, die de ervaring helemaal compleet maakt. Bovendien draagt een uniek bierglas bij aan de uitstraling van uw bier, iets wat niet geheel onbelangrijk is in de horeca. 

Ons assortiment

Omdat er veel verschillende biersoorten zijn hebben wij uiteraard een groot assortiment bierglazen. Denk hierbij aan de klassiekers zoals voetglazen, bekerglazen en bierpullen, maar ook voor proefglazen en craft master glazen kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd naar al onze producten? Neem dan zelf eens een kijkje in ons assortiment

Bierglazen bedrukken

U vraagt zich misschien af waarom u bierglazen zou laten bedrukken en ook waarmee. Veel mensen kiezen voor het bedrukken van bierglazen met een persoonlijk logo. Op deze manier zorgt u voor bedrijfsherkenning, aangezien elke slok wordt geassocieerd met uw horeca bedrijf. Het bedrukken van bierglazen met uw eigen logo geeft niet alleen een professionele uitstraling, het is ook de perfecte manier om u te onderscheiden van andere horecazaken. 

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Wilt u ook persoonlijke bierglazen in uw horecazaak? Vraag dan meteen een offerte aan! U ontvangt deze al binnen 24 uur, naast een digitaal voorbeeld van uw bedrukte bierglas. Heeft u een vraag of opmerking over Beers&Brands? Of een bruisend idee voor het bedrukken van bierglazen? Neem ook dan contact met ons op, we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. 

Scroll naar boven