Bierglazen in grote oplage

Bierglazen in grote oplage bij Beers & BrandsOp zoek naar een distributeur van grote oplages bierglazen? Zo’n zoektocht kan ellenlang duren. Eerst moet je weten waar te beginnen. Zoek je het dicht bij huis of maakt het niet uit hoe ver de distributeur van jezelf is verwijderd? Gelukkig maakt het internet het tegenwoordig erg makkelijk om de juiste handelaar te vinden.

Een kleine Google search geeft je al gauw meerdere opties. Maar voordat je overgaat op aankoop van een grote oplage zijn er nog wel een aantal keuzes om te maken. Welk bier ga je in het glas schenken? Welk glas past het best bij je restaurant? Maak je het glas extra uniek met een schitterende bedrukking?

Welk bier wordt geschonken?

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je lukraak een grote oplage aan bierglazen besteld zonder na te denken over het gebruik ervan. Schenk je voornamelijk Weizen? Dan heb je natuurlijk niets aan voetglas. Een Weizen wil je uiteraard in een echt Weizen glas schenken. De vorm van het glas versterkt de aroma’s en daarmee ook de smaaksensatie van het bier. En dat is wat je wilt: mensen die optimaal kunnen genieten van jouw bieren. Houd daarom goed rekening met het soort bier dat je schenkt en de glazen die dat specifieke bier het beste tot hun recht laten komen.

Persoonlijke bierglazen

Bij de aankoop van een grote oplage wil je er zeker van zijn dat je ook na enkele jaren nog steeds tevreden bent met je bierglazen. Of je nou een restaurant runt, een café hebt of de kroegbaas van de lokale sportvereniging bent, je wilt wel de perfecte glazen die passen bij de uitstraling van jouw tent. Gelukkig is er als afnemer te kiezen uit een hoop verschillende soorten, maten en vormen glazen. Schenk je veel speciaalbier? Dan is een voetglas een goede keuze om de smaaksensatie te versterken. Gelukkig zijn er veel soorten om uit te kiezen. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua vorm is er altijd wel iets te vinden wat in de smaak valt en goed past bij het interieur van je café of restaurant.

Unieke bierglazen met bedrukking

Wil je het plaatje helemaal afmaken? Wat is er dan mooier dan de naam van je restaurant of het logo van je voetbalvereniging weergegeven op je bierglazen? Precies: helemaal niets! Dus denk eens goed na over de bedrukking van je grote oplage bierglazen. Kies ervoor om alle glazen te voorzien van hetzelfde logo, of kies voor twee verschillende bedrukkingen voor de variatie. Denk goed na over de plaatsing en de afmeting van de bedrukking. Door de bedrukking op de juiste plaats te zetten, kun je het tappen en schenken van bier makkelijker maken voor al je medewerkers. Met een bedrukking kan het in één oogopslag duidelijk zijn tot hoever het glas gevuld moet worden. Dat is zeker niet onbelangrijk voor die perfecte schuimkraag.

Grote oplage van perfecte bierglazen

Het bestellen van een grote oplage bierglazen is dus niet iets dat je even in een middag besluit. Denk goed na over het soort glas, je interieur en alle andere belangrijke factoren die belangrijk zijn als het aankomt op het aanschaffen van het perfecte bierglas. Als je dat eenmaal hebt gedaan en uit het grote assortiment de juiste keuze hebt gemaakt weet je dan ook zeker dat je de komende jaren weer vooruit kunt met een kast vol schitterende unieke bedrukte bierglazen. Bekijk hier ons volledige assortiment.