Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Proost met de bierglazen van Beers & Brands!

Bierglazen kopen

Een bar, café of restaurant is niet compleet zonder een heerlijk biertje aan de bar of op het terras. Echter hoort daar natuurlijk wel een mooi bierglas bij. Voor de ultieme ervaring voor uw klanten zijn de glazen van Beers&Brands uitermate geschikt. Bierglazen kopen en bedrukken klinkt simpel, maar dat is het zeker niet. De ervaring in uw horecazaak hangt voor een groot deel af van uw bierglazen. Voor sommige klanten weegt dit zelfs zwaarder dan het type bier zelf! Kies daarom niet alleen een glas dat lekker drinkt, maar ook één die perfect bij uw merk past. Het assortiment van Beers&Brands helpt u hier goed bij. Wij bieden namelijk niet alleen mooie voetglazen, bekerglazen, proefglazen en bierpullen: u kunt bij ons ook bierglazen laten bedrukken. 

Waarom bierglazen kopen bij Beers&Brands?

Bij Beers&Brands vindt u ongetwijfeld het ideale glas voor uw favoriete bier. Wij zijn namelijk specialist in ons vak! Met jarenlange ervaring (33 jaar om precies te zijn) en passie leveren wij u graag bierglazen van de allerhoogste kwaliteit. Daarbij hebben we uiteraard ook aandacht voor detail. Heeft u een vraag over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

Ons bierglazen assortiment

Kiest u voor een uniek, elegant bierglas of gaat u voor de stoere bierpul? Het aanbod van Beers&Brands is eindeloos. Wilt u bierglazen kopen en laten bedrukken, dan bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres. Wij bieden zelfs The Craft Masters glazen: door de unieke vorm hebben de Craft Masters One meerdere tapmaten per glas. Hierom wonnen ze recent zelfs een reddot design award! Wilt u ook zo’n uniek glas? Bekijk ons volledige assortiment.

Bierglazen bedrukken

Maar wat echt bijzonder is aan Beers&Brands, is de personalisatie van uw bierglas. Wij zijn namelijk al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van glas en porselein. Bierglazen kopen bij Beers&Brands betekent dus direct dat wij uw glazen bedrukken met het door u gewenste design. Dat kan bijvoorbeeld uw logo of beeldmerk zijn, maar ook uw bedrijfsnaam, een grappige quote of een andere bedrukking naar keuze. Dat staat niet alleen bijzonder, maar geeft uw personeel ook direct een handige schenkmaat.

Interesse in bierglazen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Wilt u bierglazen kopen bij Beers&Brands? Lees hier meer over bierglazen bedrukken en de verschillende mooie glazen die wij aanbieden. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen. Om dat te doen, gaat u eerst op zoek naar het ideale bierglas voor uw horecaonderneming. Deze vindt u in ons assortiment. Mooi glas gevonden? Klik dan op het glas en vraag direct een offerte aan voor het gewenste aantal en de kleur bedrukking van uw voorkeur. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven