Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Bierglazen bedrukken bij Beers And Brands

Bierglazen met opdruk

Op zoek naar bierglazen met opdruk? Beers&Brands heeft de expertise in huis waar u naar op zoek bent! Door jarenlange ervaring zijn onze vakmensen uitermate geschikt om verschillende soorten bierglazen perfect te laten bedrukken met uw logo of merknaam. Graag vertellen we wat meer over de mogelijkheden bij Beers&Brands. 

Waarom bierglazen met opdruk?

Een bierglas met een eigen logo is een originele manier om uw onderneming onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. De bierglazen zullen zeker opvallen en een goede indruk achterlaten. Daarnaast smaakt een goed gebrouwen biertje beter in het daarvoor geschikte glas! Het totaalplaatje zal dan ook zorgen voor de ultieme smaakbeleving. Daarnaast heeft u de optie om uw logo te laten bedrukken met reliëf, waardoor het logo ook te ‘voelen’ is! Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden die wij bieden en die het beste bij uw wensen passen, neem daarvoor gerust contact met ons op.

Ons assortiment

Benieuwd naar de bierglazen die wij u te bieden hebben? Ieder biertje verdient zijn eigen glas, vandaar dat wij ook een uitgebreid assortiment aan bierglazen hebben! Neem gerust een kijkje in ons assortiment en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hoe gaat bierglazen bedrukken in z'n werk?

Bierglazen kunnen op verschillende manieren worden voorzien van een logo of merknaam. Bij Beers&Brands werken we afhankelijk van uw wensen met directe zeefdruk of transferdruk. Zeefdruk is de meest gebruikte methode voor het bedrukken van glazen. Transferdruk passen wij toe bij logo’s met meerdere kleuren of zeer fijne details. Daarnaast zullen we met beide technieken ook met de hand te werk gaan bij het bedrukken van onze bierglazen, om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Lees meer over het productieproces van bierglazen bedrukken.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in bierglazen met opdruk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kies een geschikt bierglas uit ons assortiment en vraag vrijblijvend een offerte aan. Schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer wilt weten over Beers&Brands.

Scroll naar boven