Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Bierglazen voor speciaalbier

Bierglazen voor speciaalbier met uw eigen logo

Waarschijnlijk bent u op deze pagina beland, omdat u geïnteresseerd bent in bierglazen voor speciaalbier glazen met uw eigen logo erop. Of misschien bent u wat aan het rondsnuffelen? In deze blog leggen wij aan u uit wat de mogelijkheden zijn

Heeft u vragen of interesse in speciaalbier glazen? Aarzel niet en lees hieronder verder.

Onze bierglazen voor speciaalbier

Speciaalbier verdient een ‘’op maat gemaakt’’ glas. Een uniek bierglas dat speciaalbier op de juiste manier presenteert en de smaak kracht bij zet. Een echte eyecatcher! De ‘Laars’ is een voorbeeld van een speciaalbier glas. Dit glas is uitgevonden in Duitsland en is het bekendste en meest populaire speciale bierglas. Het drinken hieruit is wel een beste uitdaging, omdat er een luchtbel in de teen zit. 

Als tweede speciaalbierglas hebben we De ‘Yard of Ale’. Dit speciaalbierglas kent een langgerekte vorm en heeft vaak een houten drager, omdat het glas niet zelfstandig kan staan. 

Bent u benieuwd naar onze andere glazen? Neem dan een kijkje in ons assortiment

Onze werkwijze

Leuk al die speciaalbierglazen, maar hoe gaan wij te werk? 

Omdat we uitsluitend maatwerk leveren, vragen we u eerst het hemd van het lijf over uw ambachtelijke bier en missie. We delen uw passie voor mooie bieren en zijn ervan overtuigd dat alleen het juiste speciaalbier glas de geur-, smaak- en merkbeleving compleet maakt. 

Ook bij Beers & Brands gaan we altijd uit van úw wensen en doelstellingen. Dit leidt tot hét perfecte speciaalbier glas dat uw merk versterkt. Logisch vinden wij. Want uw ambachtelijke bier heeft karakter en een eigen identiteit, daar moet uw glaswerk feilloos op aansluiten. 

Met aandacht voor creativiteit en vernieuwing, maar natuurlijk ook m

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Heeft u interesse in bierglazen voor speciaalbier met uw eigen logo? Aarzel niet en neem contact met ons op! 

Contact opnemen is zo gepiept, vul gewoon dit contactformulier in en dan zullen we binnen 24 uur contact met u opnemen. U hoeft alleen maar uw standaard gegevens (zoals: naam- en telefoonnummer)  in te vullen en uw bericht te schrijven. Makkie toch? 

Scroll naar boven