Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Bierpullen bedrukken

Bierpullen bedrukken

Met een bedrukte bierpul kunt u zich onderscheiden binnen de markt. Bent u trotse eigenaar(esse) van een hotel, restaurant, café of heeft u een eigen bar? Dan is een bierpul met uw logo een verstandige investering. Uw logo is niet alleen continue in zicht bij uw klanten, maar het helpt ook om professioneel over te komen en om een optimale merkbeleving neer te zetten. U kunt de bedrukte bierpullen natuurlijk ook cadeau doen, zodat uw klanten thuis op u kunnen proosten!

Waarom bierpullen bedrukken?

We hebben al enkele voordelen genoemd voor het bedrukken van uw bierpul, namelijk meer zichtbaarheid, een professionelere uitstraling en meer merkbeleving. Stevige bierpullen waarin het bier goed tot zijn recht komt voelt resoluut goed aan. Met het bedrukken van de bierpullen zijn de bierpullen zowel voor u als horecaondernemer als voor uw klanten een verrijking te noemen. Wist u dat het bedrukken van de bierpul met uw bedrijfsnaam niet enkel een wijze investering in de branding van uw merk is, maar ook persoonlijk aanvoelt? Zo geeft een bedrukte bierpul met uw bedrijfslogo een positieve associatie met uw onderneming.

Ons assortiment

Beers and Brands is gespecialiseerd in bierpullen bedrukken. Wij geven daar natuurlijk ook gedegen advies bij. Binnen ons complete assortiment realiseren de bierpullen een overtuigende presentatie. Wij bedrukken verschillende soorten bierpullen, waaronder de Classic Seidel en de Bamberg. Bekijk ons assortiment om een goede indruk te krijgen, waaronder de voorbeelden van bedrukte bierpullen die voorhanden zijn.

De bierpullen worden volledig op wens bedrukt met logo’s, merk-en bedrijfsnamen. Natuurlijk zorgen we er met de bedrukking voor dat de ideale schenkmaat duidelijk zichtbaar is. Vooraf aan het bedrukken van de bierpullen zorgen we voor een voorbeeld van de bedrukking die we kunnen verzorgen. Indien akkoord gaan we voor u aan de slag en bedrukken we de bierpullen op de manier die u voor ogen heeft.

Hoe gaat bierpullen bedrukken in z'n werk?

Indien u ervoor kiest om uw bierpullen bij ons te laten bedrukken, zetten wij het productieproces in gang. Afhankelijk van uw wensen, werken wij met directe zeefdruk of met een transferdruk. Wij leggen hieronder graag het verschil van beide methoden uit.

Directe zeefdruk

Met directe zeefdruk maken we gebruik van een zeef met keramische verven, gemaakt van gemalen glas met een kleurpigment. Dit drukken we direct op het glas. Het logo wordt op de bierpul ingebrand op een temperatuur van 580 tot 620 graden celcius. Zo ontstaat er een duurzame bedrukking.

Transferdruk

Bevat uw logo meerdere kleuren of zeer fijne details? Dan maken wij gebruik van transferdruk. Dankzij deze techniek kunnen we ook de kleine details van meer gedetailleerde logo’s op bierpullen drukken. De naam van de techniek geeft eigenlijk al aan hoe het bedrukken van de bierpullen in zijn werk gaat. Het logo of bedrijfsnaam wordt door middel van bedrukking via transfers overgebracht op het bierpul. Voor meer uitleg over dit proces verwijzen we u graag door naar onze productieproces.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Heeft u besloten om uw bierpullen bij ons te laten bedrukken? Neem dan snel contact met ons op! Niet alleen voor vragen of opmerkingen kunt u ons benaderen, u kunt ons ook contacteren als u vragen heeft of de mogelijkheden wilt bespreken. Wanneer u het contactformulier invult dan krijgt u binnen 24 uur een reactie van ons.

Scroll naar boven