Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Bierpullen bedrukken

Bierpullen graveren

Bierpullen graveren is ideaal vanwege het dikke en stevige glas met groot volume en het feit dat het bierglas een stevig handvat heeft. Om dit type glas helemaal af te maken, raden wij bij Beers & Brands aan om een bierpul te laten graveren! Met onze experts gaan wij graag voor u aan het werk om uw bierpul te graveren. Op deze manier wordt het drinken van een biertje uit een bierpul trendy en uniek. Daarnaast zijn wij bij Beers & Brands ervan overtuigd dat het biertje ook lekkerder gaat smaken met een gegraveerde bierpul!

Waarom bierpullen graveren?

Een gegraveerd bierglas heeft een sterke uitstraling welke passend is bij een bierpul. Daarnaast zorgt het logo of bedrijfsnaam op het bierglas ervoor dat uw bedrijf continu onder de aandacht is, letterlijk bij iedere slok! Hiermee heeft u een originele en smakelijke manier in handen om uw bedrijf of onderneming te promoten. We adviseren u graag in het kiezen van de geschikte bierpul en de manier waarop het logo of de bedrijfsnaam op het glas wordt gegraveerd, hier vertellen we er meer over.

Ons assortiment

Benieuwd naar ons assortiment aan bierpullen? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment aan verschillende bierpullen! Voor een prijsindicatie kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Hoe gaat bierpullen graveren in z'n werk?

Bierpullen kunnen op verschillende manieren worden gegraveerd. Bij Beers & Brands werken wij met twee manieren: etsen of laseren. Bij etsen wordt het logo of bedrijfsnaam door middel van waterstoffluoride of ammoniumfluoride met een mal op de bierpul aangebracht. Vervolgens zal het glas in zuur worden ondergedompeld waarbij er een reactie ontstaat. Etsen is echter wat achterhaald en wordt ook niet vaak meer gebruikt, dit vanwege de strenge overheidseisen die te maken hebben met veiligheid van chemicaliën. 

Laseren wordt daarom gezien als een moderne manier om bierpullen te graveren. Hierbij zal het glas via laser voorzien worden van uw logo of bedrijfsnaam. Deze methode wordt voornamelijk toegepast voor het decoreren van (tempered) gehard glas. Door gebruik te maken van deze lasertechniek kunnen tekst en logo’s zorgvuldig op het glas worden aangebracht. Daarbij is het een stuk milieuvriendelijker dan etsen en is de kans op schade aan het glas kleiner dan bij laseren.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in het laten graveren van bierpullen? Dan kunt u vrijblijvend een prijsofferte aanvragen! Ook gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor het graveren van een bierpul voor u, hiervoor kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of gebruik te maken van onze telefoonlijn. Naast het graveren van bierpullen kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken van bierglazen

Scroll naar boven