Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bedrukte bierglazen kopen

Bierglazen bedrukken bij Beers And Brands

Deel dit bericht

Wilt u graag bedrukte bierglazen kopen met daarop uw logo? Bij Beers & Brands bent u aan het juiste adres! Wij kunnen u advies geven op het gebied van bierglazen bedrukken om zo een krachtige merkbeleving te creëren voor uw klanten. Beers & Brands heeft een uitgebreid assortiment waar u uit kan kiezen wanneer u graag bedrukte bierglazen wilt kopen. Wilt u eerst meer weten over de voordelen van bedrukte bierglazen kopen en hoe het bedrukken van bierglazen in z’n werk gaat? Lees dan snel verder!  

Waarom bedrukte bierglazen kopen?

Een bierglas met eigen logo is een originele manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij het uitserveren zal uw logo zeker opvallen bij de klanten. Naast dat uw logo gezien zal worden door uw klanten, is het ook mogelijk het logo te ‘voelen’ wanneer u ervoor kiest het logo te laten bedrukken met reliëf. Dit alles zal bijdragen aan de ultieme smaakbeleving!

Ons assortiment

Bij Beers & Brands vinden wij dat ieder biertje een eigen glas verdient. Daarom hebben wij ook een uitgebreid assortiment waar u kunt kiezen uit verschillende typen glazen en verschillende maten. Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hoe gaat bierglazen bedrukken in z’n werk?

Afhankelijk van uw wensen kan er worden gekozen voor het bedrukken van glazen met directe zeefdruk of transferdruk. Meestal wordt er gekozen voor directe zeefdruk waarbij het logo direct op het glas wordt gedrukt. Wanneer uw logo meerdere kleuren bevat of zeer fijne details heeft, kan ervoor gekozen worden om de glazen door middel van transferdruk te bedrukken. Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom gaan we zorgvuldig te werk en zal er ook handwerk te pas komen voor het beste resultaat. Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over het productieproces? Bezoek onze pagina over het productieproces

Interesse of vragen? Neem contact op!

Heeft u interesse in het aanschaffen van bierglazen met uw logo of wilt u nog meer informatie krijgen voordat u een keuze kan maken? Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven