Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglas met naam

Bierglazen met naam bedrukken

Deel dit bericht

Een bierglas met daarop de naam, het logo of de slogan van uw horecazaak of sportclub. Dat is toch geweldig? Een kleine, maar zeer gewaardeerde toevoeging aan de sfeer van uw kroeg, bar of restaurant, waarmee u uw gasten laat zien dat u tot in de details heeft nagedacht over de indeling en sfeerverhogende elementen van uw zaak. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van bierglazen bedrukken? Lees hieronder dan snel verder en laat u versteld staan van de opties. 

Juiste bierglas voor uw naam

Voordat u nadenkt over de bedrukking van uw glazen, is het natuurlijk belangrijk om te bepalen op welk glas dit dan daadwerkelijk bedrukt zal worden. Gelukkig hebben wij een enorm groot aanbod aan soorten bierglazen. Hierdoor is er voor ieder wat wils en weet u zeker dat uw gasten uit de meest ideale glazen voor uw zaak zullen drinken. 

Groot aanbod aan bierglazen

De kans is groot dat u enorm benieuwd bent naar de soorten bierglazen waaruit u kunt kiezen. Bekijk dan snel het grote aantal verschillende soorten bierglazen dat wij aanbieden. We beschikken over glazen voor allerlei soorten bier. Zo bieden we meerdere soorten pullen voor pils, maar kunt u ook prachtige Weizener glazen bestellen voor al uw Weizenbieren. Bent u meer van de belgische speciale bieren? Geen probleem. Ook hiervoor hebben wij een schitterend aanbod klaarstaan.

Naam bedrukken op bierglazen

Nadat u heeft gekozen voor het perfecte glas dat voldoet aan al uw wensen, kunt u nadenken over de bedrukking ervan. Het is belangrijk om goed stil te staan bij alle mogelijkheden en het effect daarvan. Wilt u bijvoorbeeld alleen uw (zaak)naam op de glazen tonen, of kiest u er liever voor om uw logo erop te plaatsen? Misschien wilt u wel beide onder of naast elkaar weergeven. Een hoop variaties om goed over na te denken voordat u uw glazen daadwerkelijk kunt laten bedrukken. Lees meer over bierglazen bedrukken

Plaatsing van bedrukking

Zodra u heeft bepaald wat u op uw glazen wilt plaatsen, is het belangrijk om de positie van de bedrukking te bepalen. De plaatsing is namelijk enorm belangrijk bij een bedrukking van uw bierglazen. U wilt immers niet dat uw logo of naam altijd verscholen gaat achter de handpalm van uw gasten. Daarnaast kan de plaatsing van de bedrukking ook nog een functionaliteit bieden. Door een bedrukking op een specifieke plek te plaatsen, kunt u de schuimkraag van een perfect getapt biertje precies laten aansluiten op uw naam of logo. Denk maar eens aan het logo van Heineken, waarbij de schuimkraag perfect uit lijnt met de horizontale lijn van de ster. 

Kleur en reliëf van uw naam

Bent u erover uit op welke positie u de bedrukking wilt plaatsen? Dan is het nu tijd om te bepalen in welke kleuren u de naam of het logo wilt weergeven. Het is namelijk mogelijk om de bedrukking in meerdere kleuren te laten weergeven. Ook kunt u ervoor kiezen om uw uw naam of logo ‘clean’ te houden en enkel één of twee kleuren te gebruiken. Wilt u de bedrukking helemaal afmaken en een nóg meer unieke uitstraling geven? Kies dan voor de toevoeging van een reliëf. Zo kunt u belangrijke elementen er extra laten uitspringen. Daarnaast oogt uw bedrukking én uw bierglas hiermee enorm luxueus.

Bedruk uw bierglas met uw naam

Bent u helemaal enthousiast geworden om uw bierglazen te laten bedrukken met uw naam of logo? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij al uw wensen met u kunnen bespreken. We helpen u graag op weg naar het perfecte bierglas met de perfecte bedrukking voor u.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven