Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglazen kopen

Gepersonaliseerde Bierglazen Kopen bij Beers&Brands

Deel dit bericht

Bent u op zoek naar het perfecte bierglas, maar weet u niet zo goed welke het beste is voor u om te kopen? Lees dan snel verder, want we leggen graag uit met welke aspecten van een bierglas u rekening moet houden om de meest ideale bierglazen voor uw restaurant, café, kroeg of clubhuis in te slaan.

Koop het juiste bierglas voor het juiste bier

Zomaar lukraak een bierglas kopen omdat het ontwerp u aanspreekt is natuurlijk mogelijk, maar dit kan ook verkeerd uitpakken. Echte bierkenners zullen u wellicht niet meer serieus kunnen nemen wanneer u een IPA schenkt in een typisch Weizenglas. Een speciaalbier in een Amsterdammer? Als u het maar laat! De meeste bieren hebben een eigen soort glas waarmee de aroma’s en smaaksensatie optimaal tot hun recht komen. Houd hier daarom rekening mee bij het uitkiezen van uw bierglazen. Bekijk ons assortiment goed om te zien welke glazen er zijn en bepaal vervolgens welke glazen bij uw geschonken bieren passen.

Koop bedrukte bierglazen

Wilt u zeker zijn van hét perfecte eindproduct? Laat dan het logo van uw restaurant, café of club drukken op de bierglazen. Een bedrukking is als een kers op de taart. Het maakt een bierglas helemaal af. Het mooie aan zo’n bedrukking is dat bierglazen er met een kleine toevoeging meteen stukken persoonlijker en unieker uitzien. Daarnaast kan het bedrukken van een logo ook nog eens functioneel zijn. Door een logo of tekst precies op de juiste positie van een glas te plaatsen, kunnen uw medewerkers exact zien tot waar ze het glas moeten inschenken en waar de schuimkraag moet beginnen. Zo bent u verzekerd van perfect ingeschonken bieren. Lees meer over bierglazen bedrukken!

Luxe bierglazen

Om uw bierglazen er nóg beter uit te laten zien, kunt u er voor kiezen om uw glazen te laten bedrukken met reliëf in het design. Met een dikte van 0,7 millimeter heeft uw glas niet alleen een luxueuze uitstraling, maar voelt het ook nog eens als een product van hoogstaande kwaliteit. Door deze techniek toe te passen op de bedrukking bent u verzekerd van stijlvolle bierglazen met een premium uitstraling. Kies voor een volledig logo in reliëf, of laat specifieke details eruit springen door het reliëf deels toe te passen.

De ultieme aankoop

Als uw glazen naast de esthetische vormgeving van het glas ook nog eens een schitterend logo erop hebben staan, zult u al snel zien dat deze kleine details een grote invloed hebben op de sfeer van uw zaak. Wacht dus niet langer vraag vandaag nog een offerte aan om de ultieme bedrukte bierglazen voor uw zaak te kopen.

Online Bierglazen Kopen bij Beers&Brands

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven