Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglas personaliseren met logo

Deel dit bericht

Heeft u een schitterend nieuw of authentiek logo dat u graag op zoveel mogelijk plekken wilt tentoonstellen? Heeft u er dan al eens aan gedacht om dat logo op prachtige bierglazen te laten bedrukken? Het personaliseren van een bierglas door middel van een logo is een uitstekende optie om uw merk of de naam van uw horecazaak op een goedkope manier te etaleren.

Uw persoonlijke logo op bierglazen

Allereerst zult u goed moeten nadenken over het soort logo dat u op uw glazen wilt bedrukken. Worden er meerdere kleuren gebruikt of bestaat het logo maar uit één kleur? Houdt u het bij een simpel ontwerp of wilt u liever een complex logo met een uitgebreid lijnenspel? Misschien wilt u zelfs meer dan één logo drukken. Gelukkig behoren al deze opties tot de mogelijkheden. Met behulp van zeefdruk en transferdruk kunt u namelijk alle kanten op.

Soort glas

Als u een logo heeft laten ontwerpen, is het vervolgens zaak om het soort glas te bepalen. Er zijn namelijk allerlei verschillende soorten en maten glazen. Kiest u er bijvoorbeeld voor om uw logo op pilsener glazen, voetglazen of op een ander type glas te plaatsen? Ook op wijnglazen kunt u een logo prachtig positioneren zodat uw medewerkers altijd exact de juiste hoeveelheid wijn inschenken. Dankzij het maatgevende logo verhoogt u op een makkelijke manier uw rendement en omzet.

Logo op bierglas

Een logo op een bierglas kan eenzelfde soort functie hebben als op een wijnglas. Zo is een logo op zo’n manier te positioneren, dat het precies is uitgelijnd met de perfecte schuimkraag. Zo kunnen uw klanten zien dat u alleen het beste barpersoneel in dienst heeft. Want een perfect getapt biertje zal altijd perfect uitgelijnd zijn met uw persoonlijke logo.

Persoonlijke uitstraling

Naast een praktisch oogpunt, heeft het bedrukken van bierglazen natuurlijk ook nog een groot esthetisch aspect. Een logo kan de uitstraling van een glas helemaal compleet maken. Er zijn een tal van verschillende soorten en maten bierglazen om uit te kiezen. Elk soort glas heeft een eigen uitstraling en kan dus weer op z’n eigen manier gecomplementeerd worden met een persoonlijke bedrukking. Zo bent u er zeker van dat uw unieke glazen voor een schitterende sfeer in uw zaak zorgen.

Mogelijkheden

Benieuwd geraakt naar welke mogelijkheden er zijn voor het bierglazen bedrukken? Bekijk dan eens het grote aanbod aan voorbeelden. Er staat ongetwijfeld iets moois bij waar u nieuwe inspiratie uit opdoet. Inspiratie voor een prachtig logo dat perfect tot z’n recht komt op een subliem gevormd glas.

Laat Glazen & Bierglazen voor HORECA Bedukken door Beers & Brands

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven