Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglazen bedrukken met logo

Laat Bierglazen Bedrukken met uw Logo

Deel dit bericht

Veel eigenaren van horecazaken weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede sfeer over te brengen met een zaak. Het verschil zit hem vaak in de details. Een goed voorbeeld daarvan zijn bierglazen die bedrukt zijn met het logo van de zaak. Een mooi gevuld glas bier met daarop het eigen ontwerp logo. Of het nou een restaurant is, een kroeg of de voetbalkantine. Door het logo op een glas te laten bedrukken ziet men dat er is nagedacht over de details. Een horecazaak krijgt hierdoor een persoonlijkere uitstraling en de karaktervolle sfeer wordt gecomplementeerd.

Mogelijkheden voor bedrukken

Er is een eindeloos aanbod aan mogelijkheden om bierglazen te bedrukken. Of het nou enkel om een tekst gaat, een klein logo, verschillende kleurvlakken of een grote afbeelding die bijna het hele glas beslaat. Het is nagenoeg allemaal mogelijk. Naast dat het toevoegen van een bedrukking natuurlijk iets doet voor de uitstraling, kan het ook een functionele rol spelen. Door een logo of tekst op de juiste hoogte te plaatsen kan een gevuld glas er perfect getapt uitzien. Plaats de bedrukking exact op de rand van de schuimlaag. Hierdoor zien klanten dat jouw medewerkers uitstekend een bier kunnen tappen. Daarnaast ziet het er uiteraard ook nog eens schitterend uit.

Bierglas om te bedrukken met logo

Omdat een bedrukking het totaalbeeld van een bierglas beïnvloedt, is het van belang om goed na te denken over de combinatie van glas en logo. Niet elk logo komt tot z’n recht op elk soort bierglas. Omgekeerd geldt uiteraard hetzelfde. Een bierglas wordt niet altijd beter door er lukraak een logo op te plaatsen. Denk daarom goed na over zowel het soort bierglas als hoe het logo daar een goede aanvulling op kan zijn. Door het grote aanbod aan bierglazen en manieren van drukken is er voor elk ontwerp wel hét perfecte bierglas te vinden.

Soorten bedrukking

Hierboven hebben we al de plaatsing van de bedrukking besproken. Maar er is daarnaast ook nog  een ander aspect om goed over na te denken: het kleurgebruik van het bedrukking. Het is met behulp van het kleurgebruik mogelijk om specifieke delen van een logo eruit te laten springen. Wissel bijvoorbeeld licht en donker kleurgebruik af. Kies voor een extra luxueuze uitstraling door reliëf toe te voegen in het logo op uw bierglazen.

Kosten van bedrukken

Misschien heeft u het perfecte bierglas al op het oog en weet u al exact welk logo u erop wilt laten drukken. Toch laten veel mensen zich dan tegenhouden, omdat ze denken dat het bedrukken enorm veel kost. Maar dat is helemaal niet zo! Kies voor een directe zeefdruk of voor transferdruk. Beide opties zijn erg betaalbaar. Een bedrukking van uw bierglazen voor een lage prijs, maar van een hoge duurzame kwaliteit. Het productieproces bestaat deels uit gespecialiseerd en gedetailleerd handwerk. Zo garanderen wij dat uw bierglazen beschikken over de beste kwaliteit bedrukking.

Mogelijkheden bedrukken

Bent u overgehaald en wilt u met uw bierglazen aan uw klanten laten zien dat de sfeer in uw horecazaak verzorgd is tot in de details? Denk dan goed na over het soort bierglas en de kleuren, reliëf en plaatsing van uw logo. Benieuwd naar alle mogelijkheden van bierglazen bedrukken voor de horeca? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We denken graag met u mee hoe we de uitstraling van uw horecazaak kunnen verbeteren met een schitterend logo op uw glazen.

Laat Bierglazen Bedrukken met Logo

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven