Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

(Bier)Glazen bedrukken voor HORECA

Deel dit bericht

Bierglazen bedrukken met een schitterend logo of een pakkende slogan wordt voor veel horecazaken gezien als de kers op de taart. Hoewel het maar een kleine toevoeging is aan de gehele zaak, toont het dat een ondernemer tot in de details tijd en moeite steekt in de zaak.

Bedrukking voor iedere Horecaonderneming

Het bedrukken van glazen is tegenwoordig voor alle horecazaken een goede mogelijkheid. Het is geen spectaculaire toevoeging die alleen maar is weggelegd voor michelin restaurants. Ook de glazen van een authentieke bruine kroeg misstaan zeker niet met een schitterende bedrukking erop. Zij het een mooie leus van een van de stamgasten, de naam van de kroeg, of misschien wel een prachtig logo. Er zijn genoeg opties om de glazen helemaal af te maken.

Soorten glazen om te bedrukken

Het is belangrijk om van tevoren goed na te denken over welke bedrukking op welk soort glas wordt geplaatst. Er is namelijk een groot scala aan glazen waaruit te kiezen valt. En elke vorm heeft weer andere accenten die perfect geaccentueerd kunnen worden met een unieke bedrukking. Denk bijvoorbeeld eens aan een wijnglas waarbij het logo als maatstreepje fungeert. Zo zullen medewerkers altijd exact de juiste hoeveelheid wijn inschenken, waardoor optimaal rendement uit wijnflessen kan worden behaald. Handig toch?

Bierglazen bedrukken

Als we vervolgens een kijkje nemen naar bierglazen, dan zijn er nog vele malen meer opties dan bij wijnglazen. Er is te kiezen uit een groot assortiment van soorten glazen. Elk glas is weer op z’n eigen manier te bedrukken. Een grote bierpul heeft over het algemeen ook een grotere bedrukking nodig dan een vaasje. Daarom moet er per soort glas en per soort bedrukking rekening worden gehouden met het totale plaatje.

Kleuren en vorm

Naast de grootte van een ontwerp, is er uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren om te gebruiken. Maar ook de vorm van een bedrukking kan erg bepalend zijn voor de uiteindelijke uitstraling. Accentueer bijvoorbeeld de lengte van een prachtig Weizen glas met een verticaal uitgerekt logo of een tekst. Of laat een logo plaatsen op een Amsterdammer dat perfect is geplaatst, zodat het is uitgelijnd met de ideale schuimkraag. Hiermee is het perfect getapte biertje pas écht compleet.

Luxe reliëf

Daarnaast is het ook nog mogelijk om de bedrukking op de glazen te voorzien van reliëf. Hierdoor kan een logo of tekst in z’n volledigheid of slechts enkele details extra benadrukt worden. Tevens geeft een voelbare bedrukking een esthetisch en tastbare luxueuze indruk. Dankzij het haptische effect draagt het sterk bij aan een premium uitstraling van de glazen.

Inspiratie

Weet u door alle mogelijkheden niet meer waar te beginnen? Bekijk dan eens de voorbeelden op onze site om inspiratie op te doen voor uw bedrukking. Al snel zal duidelijk worden dat ook voor uw horecazaak de perfecte bedrukking voor uw glazen te vinden is.

Laat Glazen & Bierglazen voor HORECA Bedukken door Beers & Brands

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven