Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglazen bestellen horeca

Deel dit bericht

Bierglazen bestellen als horeca onderneming. Waar let u op? In de horeca is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van kwaliteit bierglazen. Of u nou een ambitieuze starter bent, een doorgewinterde kroegbaas bent, of een restaurantketen hebt, een slimme horeca werknemer weet maar al te goed het belang van drankverkoop in zijn of haar zaak.

De winstmarge op alle drank die verkocht wordt ligt over het algemeen aanzienlijk hoger ten opzichte van het geserveerde eten. Daarom is het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw drankenkaart probeert te halen. Zowel de alcoholische als non-alcoholische. Daarbij hoort men zich niet te beperken tot de drank zelf, maar ook tot het esthetische aspect, het totaalplaatje. Het oog wil ook wat!

Bestel glazen voor het totaalplaatje

Wijn, koffie, thee of bier. Het maakt niet uit welk drankje u serveert, wanneer een ober de keuken uit komt lopen richting de tafel van gasten, wilt u dat de gast vol verwachting naar de ober kijkt: ‘zou dat mijn drankje zijn?’. Zorg er daarom voor dat uw gast al hunkert naar het drankje voordat hij het kan proeven. Wanneer iemand een Weizen bestelt, verwacht diegene ook een schitterend iconisch Weizenglas. Voldoe daarom aan die verwachting en schenkt u speciale bieren in speciale glazen.

Bestel speciale bierglazen

Met het groeiend aantal verschillende speciale bieren, is het belangrijk om up-to-date te blijven met de eisen en verwachtingen van gasten. Een bier simpelweg in een Amsterdammer of fluitje schenken is er niet meer bij. Een glas moet het bier tot een geheel aanvullen. De vormen moeten zowel het oog strelen, maar ook de aroma’s van een bier versterken en complementeren. Het klinkt erg voor de hand liggend, maar het vinden van het perfecte glas voor een bier is geen peulenschil. Een glas dat ook nog eens past bij uw horecagelegenheid is al helemaal een taak van jewelste.

Bierglazen voor uw horecazaak

Gelukkig is het ook voor uw horecazaak geen onmogelijke taak om de perfecte bierglazen te vinden. Ga eens langs bij de concurrent en bekijk welke glazen zij zoal gebruiken voor de verschillende bieren die geschonken worden. Zoals veel bekende creatievelingen zeggen: ‘beter goed gejat, dan slecht bedacht’. Bepaal welke glazen goed staan bij uw zaak en hoe ze de bieren die u schenkt aanvullen. Online is een groot assortiment te vinden met glazen die perfect zullen aansluiten bij uw professionele en persoonlijke wensen.

Bestel grote oplages bierglazen

Om kosten te drukken is het slim om de bierglazen die u op het oog hebt in grote oplage te bestellen. Denk daarom goed na over de vormgeving van de glazen. De vormgeving stopt overigens niet bij de vorm van een glas. Het is absoluut het overwegen waard om een logo of de naam van de horecazaak op het glas te laten drukken. Of u nou een logo hebt met één of meerdere kleuren, ronde of rechte vormen, alles is mogelijk. Zelfs het toevoegen van een reliëf is één van de mogelijkheden. Bedenk hoe de door u uitgekozen glazen uw bieren het beste tot hun recht laten komen en u zult versteld staan van de positieve feedback die u zult krijgen van uw gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden van bierglazen bedrukken? Vraag hier eenvoudig een offerte aan.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven