Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglazen bestellen

Deel dit bericht

Het is voor horecazaken van belang dat de aangeboden drank geschonken wordt in kwaliteit bierglazen. De winstmarge op verkochte drank ligt vaak aanzienlijk hoger dan het geserveerde eten. Een doorgewinterde horeca ondernemer weet daarom maar al te goed het belang van drankverkoop in zijn of haar zaak. Er moet daarom zoveel mogelijk uit de drankenkaart worden gehaald. En daarbij gaat het niet alleen om de dranken die geserveerd worden, maar ook op het esthetische aspect. Zoals hoe de drank wordt ingeschonken en hoe het wordt geserveerd. Krijgen gasten hun bier in een standaard bierglas geserveerd, zoals een Amsterdammer? Of wordt dat speciale biertje ook daadwerkelijk in een mooi speciaal bierglas geschonken? Een goede horecazaak kiest voor de laatste optie. U toch ook? Lees snel verder waarom u vandaag nog vandaag de perfecte bierglazen voor uw zaak moet bestellen.

Bestel glazen voor het totaalplaatje

Het maakt niet uit welk drankje wordt geserveerd. Of het nou koffie is of wijn, thee of bier. Wat is er nou mooier dan gasten die vol verwachting en met smart naar uw obers kijken met de gedacht: ‘zou dat mijn drankje zijn?’. Zorg er daarom voor dat uw gasten al hunkeren naar het drankje voordat ze het aan hun mond kunnen zetten. Het oog wil namelijk ook wat! Wanneer iemand een Weizen bestelt, verwacht diegene ook een schitterend iconisch Weizenglas. Zorg er dus voor dat uw zaak aan die verwachting kan voldoen en schenk al uw speciale bieren in speciale bijbehorende glazen.

Speciale bierglazen

Doordat het aantal verschillende speciaalbieren continu aan het groeien is, is het belangrijk om up-to-date te blijven met de eisen en verwachtingen van gasten. Wanneer een bier simpelweg in een Amsterdammer of fluitje wordt geschonken, wordt er bij veel gasten al niet meer aan de standaard voldaan. Een glas moet het bier tot een geheel aanvullen. De vormen moeten het esthetische aspect beter maken, maar tegelijkertijd ook de aroma’s van het bier complementeren. Het vinden van het perfecte glas voor een bier is dus ook geen makkelijke taak. Wilt u ook nog een bierglas dat bij uw horecazaak past? Dan zult u zich goed in het aanbod moeten verdiepen.

Groot bierglazen assortiment

Wees gerust, ook voor uw horecazaak is het geen onmogelijke taak om de perfecte bierglazen te vinden. Ga op onderzoek uit bij uw concurrenten en bekijk welke glazen door hen gebruikt worden. Bekijk ook goed welke verschillende bieren een eigen glas hebben. Bepaal vervolgens welk soort glazen goed zouden staan in uw zaak en in de hand van uw gasten. Online is een groot assortiment aan glazen te vinden die perfect kunnen aansluiten bij uw wensen. Komt u er nog steeds niet uit, neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen u graag persoonlijk verder om de perfecte bierglazen voor uw zaak te vinden.

Bestel bierglazen met bedrukking

Heeft u al bepaald welke bierglazen u wilt? Vervolgens kunt u dan ook nog het besluit nemen om de glazen te laten bedrukken. Middels bierglazen bedrukken geeft u uw glazen en de sfeer in uw zaak een volledig persoonlijke uitstraling. Laat uw logo of de naam van uw zaak erop drukken, zodat uw merk op nog meer plaatsen aanwezig is. Dit kan zelfs zorgen voor gratis reclame, wanneer uw gasten foto’s maken van hun drankje of tafel. Bedrukking kan in allerlei maten, kleuren en zelfs met reliëf! Zo haalt u het maximale uit uw geschonken drankjes. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bierglazen bestellen doet u bij Beers&Brands

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven