Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Bierglazen Graveren

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Laat uw Bierglazen Graveren of Bedrukken door Beers&BrandsHet graveren van bierglazen is te zien als de kers op de taart. Een schitterend gevormd glas gevuld met een heerlijk goudgeel bier met een perfecte schuimkraag erop is pas helemaal compleet als er een prachtig logo op staat. Een logo of naam van een restaurant, café of kroeg weergegeven op een bierglas geeft net dat extra beetje detail en uitstraling waarmee horecazaken de sfeer kunnen bepalen.

Graveren of bedrukken

Het enige nadeel aan het graveren van bierglazen waar veel mensen op stuiten is het kostenplaatje. Niet elke horecazaak heeft het er voor over om diep in de buidel te tasten voor iets ogenschijnlijk kleins zoals een gegraveerd logo. Gelukkig is er daarom een handig en betaalbaar alternatief: bedrukking. Met die goedkopere alternatief is dezelfde gedetailleerde uitstraling te geven aan bierglazen. Er zijn zelfs meer mogelijkheden dan bij graveren, omdat er veel meer met kleur kan worden gespeeld.

Perfecte bierglazen

Met het grote aanbod aan soorten bierglazen, groeien ook de mogelijkheden voor bedrukking. Door een logo, slogan of bedrijfsnaam op zo’n manier te laten bedrukken, dat het de vormen van een glas volgt, kan een saai glas omgetoverd worden tot een schitterend ontwerp dat de ogen van elke horecagast streelt. Een logo perfect geplaatst zodat het exact op de hoogte van de schuimkraag is, waardoor het mooi afsteekt tegen het wit. Of een lang Weizen glas met een prachtig verticale afbeelding die de excentrieke lengte van het glas accentueert. Er zijn volop mogelijkheden om elk bierglas perfect af te maken.

Bedrukken met reliëf

Een erg mooie toevoeging die gedaan kan worden met bedrukking is reliëf. Een logo, een slogan of bedrijfsnaam bedrukt met een 0,7 millimeter dikke laag. Het kan allemaal. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor reliëf dat maar deels wordt toegepast. Daardoor kunnen bepaalde aspecten van een logo of slogan extra benadrukt worden. Zo wordt dezelfde luxe premium uitstraling gerealiseerd als wanneer de bierglazen zouden worden gegraveerd.

Goed alternatief voor graveren

Bent u dus nog op zoek naar de manier om de uitstraling van uw bierglazen tot in de puntjes verzorgd te hebben? Graveren lijkt dan voor veel mensen de beste optie. Maar bekijk ook zeker eens de optie van het bedrukken. Uw logo of bedrijfsnaam weergegeven in meerdere kleuren met verschillende reliëfs zorgt voor een schitterende uitstraling van niet alleen uw bierglazen, maar uw gehele zaak. Bierglazen bedrukken is een schitterend alternatief met een lager kostenplaatje en tevens meerdere mogelijkheden om uw bierglazen volledig naar uw eigen wens vorm te geven. Bedruk uw bierglazen en u zult zien hoe de uitstraling van uw zaak door deze kers op de taart helemaal af is.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar top