Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglazen in grote oplage

Deel dit bericht

Bierglazen in grote oplage bij Beers & BrandsOp zoek naar een distributeur van grote oplages bierglazen? Zo’n zoektocht kan ellenlang duren. Eerst moet u weten waar te beginnen. Zoekt u het dicht bij huis of maakt het niet uit hoe ver de distributeur van uzelf is verwijderd? Gelukkig maakt het internet het tegenwoordig erg makkelijk om de juiste handelaar te vinden.

Een kleine Google search geeft u al gauw meerdere opties. Maar voordat u overgaat op aankoop van een grote oplage zijn er nog wel een aantal keuzes om te maken. Welk bier gaat u in het glas schenken? Welk glas past het best bij uw restaurant? Maakt u het glas extra uniek met een schitterende bedrukking?

Welk bier wordt geschonken?

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u lukraak een grote oplage aan bierglazen besteld zonder na te denken over het gebruik ervan. Schenkt u voornamelijk Weizen? Dan heeft u natuurlijk niets aan voetglas. Een Weizen wilt u uiteraard in een echt Weizen glas schenken. De vorm van het glas versterkt de aroma’s en daarmee ook de smaaksensatie van het bier. En dat is wat u wilt: mensen die optimaal kunnen genieten van uw bieren. Houd daarom goed rekening met het soort bier dat u schenkt en de glazen die dat specifieke bier het beste tot hun recht laten komen.

Persoonlijke bierglazen

Bij de aankoop van een grote oplage wilt u er zeker van zijn dat u ook na enkele jaren nog steeds tevreden bent met uw bierglazen. Of u nou een restaurant runt, een café hebt of de kroegbaas van de lokale sportvereniging bent, u wilt wel de perfecte glazen die passen bij de uitstraling van uw tent. Gelukkig is er als afnemer te kiezen uit een hoop verschillende soorten, maten en vormen glazen. Schenkt u veel speciaalbier? Dan is een voetglas een goede keuze om de smaaksensatie te versterken. Gelukkig zijn er veel soorten om uit te kiezen. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua vorm is er altijd wel iets te vinden wat in de smaak valt en goed past bij het interieur van uw café of restaurant.

Unieke bierglazen met bedrukking

Wilt u het plaatje helemaal afmaken? Wat is er dan mooier dan de naam van uw restaurant of het logo van de voetbalvereniging weergegeven op uw bierglazen? Precies: helemaal niets! Dus denk eens goed na over de bedrukking van de grote oplage bierglazen. Kies ervoor om alle glazen te voorzien van hetzelfde logo, of kies voor twee verschillende bedrukkingen voor de variatie. Denk goed na over de plaatsing en de afmeting van de bedrukking. Door de bedrukking op de juiste plaats te zetten, kunt u het tappen en schenken van bier makkelijker maken voor al uw medewerkers. Met een bedrukking kan het in één oogopslag duidelijk zijn tot hoever het glas gevuld moet worden. Dat is zeker niet onbelangrijk voor die perfecte schuimkraag.

Grote oplage van perfecte bierglazen

Het bestellen van een grote oplage bierglazen is dus niet iets dat u even in een middag besluit. Denk goed na over het soort glas, uw interieur en alle andere belangrijke factoren die belangrijk zijn als het aankomt op het aanschaffen van het perfecte bierglas. Als u dat eenmaal heeft gedaan en uit het grote assortiment de juiste keuze heeft gemaakt weet u dan ook zeker dat u de komende jaren weer vooruit kunt met een kast vol schitterende unieke bedrukte bierglazen. Bekijk hier ons volledige assortiment. Lees ook meer informatie over bierglazen bedrukken!

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven