Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglazen laten bedrukken

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Deel dit bericht

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied. Daarnaast adviseren wij u graag met het maken van uw keuze, zodat u uiteindelijk uw biertje in het perfecte glas heeft met daarbij uw logo of bedrijfsnaam altijd onder de aandacht! Een bierglas laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zal de gehele smaakbeleving compleet maken. Wij zijn ervan overtuigd dat het bier in een bedrukt bierglas lekkerder smaakt bij iedere slok die u neemt! Lees snel verder waarom u bierglazen zou moeten laten bedrukken bij Beers&Brands.

Waarom bierglazen laten bedrukken?

Door uw logo op het bierglas te laten drukken heeft u een originele manier in handen voor het onder de aandacht brengen van uw bedrijf of horecaonderneming. Naast het zien van een logo, kan een logo ook door middel van reliëf bedrukking kunnen worden gevoeld, om zo de ultieme smaakbeleving te creëren, en dat met een persoonlijk bierglas! Uw logo of bedrijfsnaam zal zeker worden opgemerkt door uw klanten, want met elke slok zal uw logo en naam onder de aandacht zijn. Al met al, een trendy en unieke manier om uw bedrijf of onderneming te promoten onder uw (nieuwe) klanten!

Ons assortiment

Benieuwd naar ons assortiment? Ieder biertje verdient zijn eigen glas, daarom hebben wij ook een uitgebreide collectie waaruit u kunt kiezen. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en vraag vrijblijvend een prijsofferte aan!

Interesse? Neem contact met ons op!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen over bierglazen bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar! Wanneer u het contactformulier invult zult u zo spoedig mogelijk antwoord van ons krijgen per mail. Ook is er de mogelijkheid om telefonisch contact met ons op te nemen.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Scroll naar boven