Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglazen met logo bedrukken

Bedruk uw bierglazen bij Beers & Brands

Deel dit bericht

Beers&Brands is gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen. U heeft hierbij zelf de keuze uit het type bierglas dat u wilt laten bedrukken. Want zeg nou zelf, elk biertje vraagt om een eigen bierglas. Het totale plaatje van uitstraling én smaak moet kloppen voor de hele beleving. Wat is er nou gaver dan een heerlijk biertje in een prachtig bierglas dat ook nog eens bedrukt is met uw eigen logo?

Waarom bierglazen met logo bedrukken?

U kent het wel. U gaat een biertje drinken in een café en u krijgt uw biertje in een glas van een bekend biermerk. Niet echt bijzonder. Bierglazen met uw logo erop zijn daarentegen super origineel en zullen ook zeker opgemerkt worden door uw klanten. Wilt u dat uw klanten uw logo niet alleen kunnen zien, maar ook kunnen voelen? Ga dan voor onze bierglazen met reliëf. Dit zijn bierglazen met een voelbare bedrukking van 0,7 mm dikte. Indien u voor deze optie kiest, kunt u bepalen of u uw volledige logo in reliëf afgedrukt wilt hebben, of slechts een gedeelte hiervan.

Ons assortiment

In ons assortiment, dat niet alleen uit bierglazen bestaat, vindt u verschillende typen glazen die bovendien te verkrijgen zijn in verschillende maten:

Welk glas wilt u laten bedrukken met uw logo? Indien u een bepaald glas voor ogen heeft en u dit niet in ons assortiment kan vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Het productieproces

Indien u ervoor kiest om uw bierglazen door ons te laten bedrukken, zetten wij het productieproces in gang. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, werken wij ofwel met een directe zeefdruk of met een transferdruk. Aan alle opdrachten komt handwerk te pas, om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Bent u benieuwd naar het verdere productieproces? Bekijk dan eens onze pagina over het productieproces.

Neem contact op voor bierglazen met logo bedrukken!

Heeft u interesse om glazen te laten bedrukken met uw logo erop? Of heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven