Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglazen met logo

Bedruk uw bierglazen bij Beers & Brands

Deel dit bericht

Vraagt u zich af hoe u uw ambachtelijke bier kunt onderscheiden van dat van andere bierbrouwers? Kies er dan voor om uw bierglazen te bedrukken met uw eigen logo! Uw ambachtelijk gebrouwen bier smaakt nog beter wanneer u het schenkt in bierglazen met uw eigen logo. Beers&Brands kan voor u uw bierglazen met logo bedrukken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan snel meer over de voordelen van uw eigen logo op uw bierglazen en alles wat we te bieden hebben!

Waarom bierglazen met logo bedrukken?

Wanneer u ervoor kiest om bierglazen met uw logo te bedrukken zorgt u ervoor dat de ervaring van een biertje drinken helemaal compleet wordt. Uw gasten zullen bij elke slok aandacht schenken aan uw logo en naam, waardoor uw ambachtelijk gebrouwen bier de aandacht krijgt die het verdient. Daarnaast kunt u zich door uw bierglazen met een logo te bedrukken op een originele manier gemakkelijk onderscheiden van andere bierbrouwers! Voordat u bierglazen laat bedrukken is het belangrijk om het juiste bierglas te kiezen, dus we vertellen u graag meer over ons assortiment.

Ons assortiment

Bij ambachtelijk gebrouwen bier hoort een bijzonder bierglas. Het juiste bierglas leidt namelijk tot een unieke uitstraling van uw bier. Omdat elk biertje anders smaakt, heeft u bij Beers&Brands de keuze uit een breed assortiment. Zo kunt u kiezen voor het bierglas dat perfect bij uw bier past! Kunt u niet vinden wat u zoekt? Geen probleem! We kijken graag samen met u naar uw wensen en kunnen zo het ultieme bierglas voor u ontwikkelen.

Het productieproces

Het bedrukken van bierglazen kan op verschillende manieren. Afhankelijk van uw voorkeur werken we door middel van directe zeefdruk of transferdruk. Bij beide methodes worden de logo’s ingebrand op het glas met een temperatuur van 580 tot 620 graden Celsius. Daarbij komt bij het bedrukken van elk bierglas handwerk kijken, zodat u bent verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wilt u meer weten over hoe het bedrukken van bierglazen precies in zijn werk gaat? Lees dan meer over ons productieproces!

Neem contact op!

Heeft u besloten dat u graag glazen wilt bedrukken? Neem dan snel contact op met ons! Niet alleen voor vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken, ook kunt u natuurlijk contact opnemen als u zich afvraagt wat de mogelijkheden zijn of wanneer u zelf een origineel idee heeft. Wanneer u het contactformulier invult krijgt u binnen 24 uur een reactie van ons.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven