Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglazen met opdruk

Deel dit bericht

Horecazaken moeten zich tegenwoordig steeds meer van elkaar onderscheiden. Dit kan heel mooi met bierglazen met opdruk van een schitterend logo. Veel horecazaken gebruiken standaard glazen die u bij veel andere cafés of restaurants ook tegenkomt. Door uw eigen logo op bierglazen te laten drukken kunt u op een goedkope, maar effectieve manier een persoonlijke touch geven aan de uitstraling van uw zaak. U laat zien dat u oog voor detail heeft en sfeer voor uw zaak een bepalende factor is.

Juiste bierglas om te bedrukken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bierglazen bedrukken? Bekijk dan eerst eens het grote aanbod van bierglazen. Elk soort bier heeft een eigen bierglas nodig dat de aroma’s en smaken van het bier versterkt. Daarnaast moet een glas natuurlijk ook aansluiten op het interieur en de ambiance van het café, restaurant of de bar. Dit is dus niet een beslissing die u snel neemt. Wilt u hulp bij het maken van deze beslissing? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag om het perfecte bierglas voor uw zaak en al uw bieren te kiezen.

Juiste opdruk bij het glas

Na het kiezen van het glas is het noodzakelijk om goed na te denken over de combinatie tussen glas en bedrukking. Niet elk logo komt volledig tot z’n recht op elk soort bierglas. Uiteraard geldt omgekeerd precies hetzelfde. De uitstraling van een bierglas wordt niet meteen beter door er lukraak een opdruk op te zetten. Denk daarom goed na over zowel het soort bierglas, als hoe het logo daar een goede aanvulling op kan zijn. Doordat er een enorm aanbod aan bierglazen is, is hét perfecte bierglas voor uw opdruk altijd te vinden.

Opdruk met kleuren

Denk vervolgens goed na over het kleurgebruik dat u wilt toepassen in de opdruk. Misschien bestaat uw logo uit meerdere kleuren, maar pakt dit niet mooi uit op een glas. Een logo zal veelal afsteken tegen een goudbruine achtergrond. Dit is een belangrijk aspect om mee te nemen in uw overwegingen. Ook kunt u met behulp van het kleurgebruik specifieke delen van een logo eruit laten springen. Wissel bijvoorbeeld licht en donker kleurgebruik af. Om de uitstraling nog luxueuzer te maken kan er als finishing touch ook een reliëf worden toegevoegd aan de opdruk.

Gratis reclame

Het toevoegen van een logo zorgt ervoor dat een glas een minder saaie en kale uitstraling heeft. Maar naast een minder saaie uitstraling voegt het ook veel persoonlijkheid toe aan een bierglas. Hierdoor zullen gasten sneller geneigd zijn om hun speciale bier uit hun speciale glas te fotograferen en op hun social media profielen te delen. Een mooie manier om gratis reclame te krijgen dus! Een perfect getapt biertje met een perfecte opdruk van de naam van uw horecazaak kan zo binnen no-time in grote kringen gedeeld worden. Een mooie bijkomstigheid van zo’n opdruk!

Mogelijkheden bedrukken

Bent u benieuwd geraakt naar de mogelijkheden van bedrukking van bierglazen en de voordelen voor uw zaak? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We denken graag met u mee om de uitstraling van uw horecazaak te verbeteren met een prachtige opdruk van uw logo op uw bierglazen.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven