Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglazen voor speciaalbier

Deel dit bericht

Bierglazen voor speciaalbierBierglazen voor speciaalbier: Liefhebbers van speciaalbier weten wat ze willen, genieten van de smaakbeleving. De beleving van speciaalbier gaat verder dan smaak, want ook de uitstraling speelt een rol. Om deze beleving volledig te maken, wordt speciaalbier geserveerd in een speciaal glas. Dat verdient het immers.

Bierglazen met bedrukking, ook voor speciaalbier

Biermerken zien erop toe dat hun pils wordt geserveerd in het juiste glas, zoals een pint of fluit met kloppend logo. Speciaalbier is hierin niet anders. Sterker nog, bij speciaalbier is niet alleen de naam van het merk, maar ook de vorm van het glas een manier om te onderscheiden. Lees hier meer over bierglazen bedrukken!

De vorm van bierglazen voor speciaalbier

Een populair model voor speciaalbier is het voetglas. Door de gebogen vorm van het glas, komt de lucht op bijzondere wijze in contact met het bier. Dit laat de verfijnde geuren en smaken beter tot hun recht komen. Zowel de echte kenner, als de minder ervaren liefhebber zal dit beamen.

Speciaalbieren verschillen niet alleen van regulier pils, maar vertonen ook onderling veel variëteit. En wanneer een brouwer een uniek bier brouwt, is het logisch dat er wordt gezocht naar een uniek glas. Meer dan eens vormen onze craft beer glazen het antwoordt op die zoektocht. Afhankelijk van de aroma’s van het speciaalbier, kan er gekozen worden voor een passende bolling in het glas. Op die manier komen zowel de aroma’s, als de noeste arbeid van de brouwer het beste tot hun recht. Hoewel het bier speciaal is, vinden wij dat meer dan terecht.

Speciaalbier om over te vertellen

We weten allemaal hoe het is om nieuwe speciaalbieren te ontdekken. En wanneer de smaak ten volle wordt beleefd, vragen we ons allemaal af: ‘wat proef ik ook alweer?’ We willen onze vrienden tippen om het bier ook te proberen, om ook hen te laten genieten. Het is dan ook logisch dat de eerste reactie een blik op het glas is. Daar vindt men immers de naam van het speciaalbier.

Of u nu een brouwerij runt, of het genieten mogelijk maakt vanuit de horeca, u wilt de liefhebbers helpen wanneer ze over het bier willen vertellen. Door bierglazen te laten bedrukken, maakt u dit mogelijk.

Speciaalbier om opnieuw te bestellen

Natuurlijk is er ook nog de stille genieter. Die hoeft niet zo nodig met iedereen over het speciaalbier te praten. Die sluit zich bij elke slok een aantal tellen af van de buitenwereld, om alle zintuigen op de beleving te kunnen richten. Ook hij kijkt tussentijds even naar het glas. Want wanneer het tijd is voor de volgende ronde, wil hij weten hoe het speciaalbier heet. Dan kan hij het opnieuw bestellen.

De kracht van speciale bierglazen voor speciaal bier

Namens alle liefhebbers en genieters zijn we alle brouwers, fustdragers en barmannen dankbaar. Zij maken het mogelijk om keer op keer speciaalbier te beleven. En wanneer zij ons in staat stellen om het opnieuw te beleven of erover te vertellen, groeit die dankbaarheid nog groter. Dat is de kracht van speciale bedrukte bierglazen voor speciaal bier.

Bent u benieuwd welk bierglas het best past bij uw speciaalbier en wat de mogelijkheden zijn om dit glas te laten bedrukken? Ontdek het hier!

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven