Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierglazen

Deel dit bericht

Gepersonaliseerde Bierglazen Kopen bij Beers&BrandsHet is weer juli, tijd voor vakantie, tijd voor mooi zonnig weer en dat betekent ook: tijd voor terrasjes! Mensen verplaatsen zich met dit heerlijke weer massaal naar het zonnige terras. Tafels vol met hapjes en drankjes. Drankjes die geschonken zijn in prachtige glazen. De terrastafeltjes staan steeds vaker vol met allerlei verschillende soorten glazen. Het zijn vooral de bierglazen die zich enorm van elkaar onderscheiden. En dat is goed! Want hierdoor springen merken en soorten bier eruit. Een speciaal bierglas zorgt voor een speciale uitstraling.

Speciale bierglazen voor speciale bieren

Of het nu gaat om normaal pils, een Weizen, IPA of een bockbier. Bier dat geserveerd wordt in een speciaal ontworpen glas ziet er uit als een compleet plaatje. Daarnaast draait het niet alleen maar om de uitstraling van het glas en de bieren. De vorm van een glas heeft ook invloed op de smaakervaring tijdens het drinken. Bent u van plan om bierglazen te bestellen? Denk dan goed na over het soort bier dat u schenkt en het soort glas dat daarbij hoort. Bekijk de verschillende soorten bierglazen die wij aanbieden op deze pagina.

Verschillende vormen en maten bierglazen

Veel horecagelegenheden maken daarom ook al gebruik van een groot aanbod aan soorten bierglazen. Wanneer we alleen kijken naar een ‘standaard’ pul voor de grote drinkers, zult u zien dat er al veel verschillende uitvoeringen zijn om uit te kiezen. Wanneer we naar bierglazen kijken voor speciale bieren dan zijn er nog vele malen meer varianten om een keuze uit te maken. Bijvoorbeeld voetglazen en prachtige craft beer glazen. Maar ook voor bekerglazen hebben uitvoeringen te over.  Speciale bierglazen om aroma’s, smaken en uitstralingen perfect uit te laten komen.

Logo’s toevoegen

Wilt u de bierglazen nóg mooier maken? Dat kan! Laat de glazen bedrukken met een schitterend logo. Hierdoor oogt een glas minder kaal en saai. Daarnaast kunt u het logo of de slogan van uw horecazaak laten bedrukken om een glas te personaliseren. Elk kiekje dat uw gasten maken op uw terras en dat weer online gedeeld wordt, is gratis reclame! Een bierglas met daarin een perfect getapt bier dat schuilgaat achter het logo van uw horecazaak. Geweldig toch? Lees meer over bierglazen bedrukken!

Bierglazen naar wens

Denk dus voordat u overgaat op het kopen van bierglazen heel goed na over het gebruik ervan. Welke bieren worden erin geschonken en hoe versterken die glazen de uitstraling, de aroma’s en de smaak van die bieren? Welk bierglas past goed bij de rest van uw interieur en op welk bierglas is perfect om uw logo of slogan te laten drukken? Wij helpen u graag met deze vraagstukken zodat u uiteindelijk de perfecte bierglazen heeft. Neem contact met ons op via ons contactformulier op de site.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven