Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Bierpul bedrukken

Deel dit bericht

Bierpullen bedrukkenDe lente is weer begonnen. De vogels fluiten, de bloemen beginnen volop te bloeien. De temperatuur stijgt en de zon laat zich steeds meer zien. Kortom, het is heerlijk terrasweer. De terrassen zitten met dit aangename klimaat al snel bomvol.

Hordes met mensen haasten zich naar de tafeltjes en stoelen die nog vrij zijn. Iedereen wil achterover leunen in een stoel in de stralende zon. En wat maakt zo’n situatie helemaal af? Precies; een ijskoud goudgeel biertje. Als het even kan, graag in groot formaat, geschonken in een prachtig bedrukte bierpul.

Bedrukking van een bierpul

Het bedrukken van een bierpul zorgt ervoor dat een merk op een goedkope, maar prominente manier haar naamsbekendheid kan uitbreiden. Bedenk maar eens hoeveel bedrukte bierglazen er op een zonnige dag op alle terrassen pontificaal zichtbaar zijn. Neem daarbij dat een bierpul over het algemeen ook nog eens langer op een tafel staat, dan een fluitje. Het duurt over het algemeen natuurlijk langer voor een bierpul leeg is. Op het eerste oog lijkt het een simpel middel, maar een bedrukte bierpul is dus uitermate effectief om de zichtbaarheid van een merk te vergroten.

Bierpullen voor ieder merk

Bij een bierpul denken veel mensen aan een saai lomp glas, zonder enige uitstraling. Uiteraard bestaan er simpele uitvoeringen, maar er bestaan ook bierpullen met een speels design. Alleen al qua inhoud kunnen pullen heel erg van elkaar verschillen. Zo zijn er kleine varianten van bierpullen met een glasinhoud van 25cl, maar bestaan er ook pullen die gevuld kunnen worden met een halve liter vloeibaar goud. Naast de grootte van de glazen, speelt, voor het esthetisch aspect, de vorm natuurlijk ook een grote rol. Gelukkig zijn er ook talloze verschillende vormen van bierpullen. Vormen die stuk voor stuk op een unieke wijze een logo accentueren. Of het nou een groot en robuust logo is, of een klein sierlijk ontwerp. Er is voor ieder merk een prachtige bierpul te vinden.

Perfect laten bedrukken

Wanneer een logo bedrukt wordt op een bierpul, is het belangrijk dat er goed is nagedacht over de grootte en de plaatsing ervan. Een bierpul is natuurlijk groter dan een normaal bierglas, waardoor een logo al snel een stuk kleiner lijkt. Het vergroten van het logo is in dat geval een absolute aanrader. Daarnaast kan er speels met de plaatsing van het logo worden omgegaan. Een groter glas betekent meer ruimte en meer plaatsen om het logo te positioneren. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een reliëf in een logo. Breng het toe aan het volledige logo, of juist enkele specifieke details ervan. Door de toevoeging van een reliëf oogt een bierglas meteen een stuk luxueuzer en springt een logo schitterend in het oog.

Het komt erop neer dat een merk een tal van keuzes heeft om over na te denken bij het bedrukken van een bierpul. Een lastige taak, want welk merk wil nou niet dat op een zonnige dag de terrastafeltjes vol staan met schitterende bierpullen met daarop een prachtig bedrukt logo in reliëf? Ons uitgebreide assortiment biedt diverse mogelijkheden. Bekijk hier ons assortiment en lees meer over bierglazen bedrukken!

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven