Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Glazen goedkoop bedrukken

Deel dit bericht

Glazen goedkoop laten bedrukkenVeel horecagelegenheden willen goedkoop hun bier- en wijnglazen bedrukken. Waarom, vraagt u zich misschien af? Omdat een bedrukking van glazen nét dat extra stukje flair geeft en zorgt voor de perfecte uitstraling van een tafel. Een bier geschonken in een simpele amsterdammer zonder logo straalt weinig uit. Geen persoonlijkheid, geen sfeer. Dat is erg zonde, want sfeer kan bepalend zijn voor klanten of het de laatste keer is dat ze bij een horecagelegenheid komen, of er nog vele malen vaker langs zullen komen.

Daarom: bedrukken!

Kies er daarom voor om bier- en wijnglazen te bedrukken. Dat kleine beetje extra aan uitstraling kan net de bepalende factor zijn waardoor gasten over de streep worden getrokken om ook in de toekomst nog een bezoek te brengen aan uw horecazaak. En dat is natuurlijk wat u wilt, terugkerende gasten die vol lof over uw café, kroeg of restaurant zijn. Wanneer de naam van uw zaak ook nog eens terugkomt in de bedrukking, zult u zien dat de naam van uw horecagelegenheid makkelijker bij uw gasten zal blijven hangen. Goed voor de gratis mond-tot-mond reclame!

Goedkope glazen

Het is niet de bedoeling dat het eerste de beste glas zomaar wordt bedrukt en het daarmee klaar is. Allereerst moet er goed nagedacht worden over het soort glas en de soorten bier die eruit geschonken zullen worden. Gebruik de juiste glazen voor de juiste bieren, zodat niet alleen de verwachtingen van gasten, maar ook de aroma’s en smaaksensaties van bieren het beste tot hun recht komen. Bekijk dus goed verschillende soorten glazen.

Goedkoop bedrukt

Bierglazen bedrukken hoeft helemaal niet veel te kosten. Ook met een klein budget is het mogelijk om al uw bier- en wijnglazen te bedrukken met schitterende logo’s, teksten of afbeeldingen. Denk goed na over het ontwerp dat u op de glazen wilt plaatsen. Zo valt na te denken over kleuren, vormen, maar ook over reliëf. Een toevoeging van een reliëf geeft al snel een uniek karakter en een uitstraling van hoge kwaliteit. Kijk ook vooral eens hoe anderen hun glazen bedrukken. Doe inspiratie op van de verschillende looks en uitstralingen die glazen krijgen.

Mooi aanbod aan glazen

Helemaal benieuwd geworden naar het aanbod aan glazen en welke glazen het best passen bij uw horecagelegenheid? Bekijk dan hier de opties en wat de mogelijkheden zijn om deze te laten bedrukken. Er zit ongetwijfeld hét perfecte glas met dé perfecte bedrukking bij om de puntjes op de i te zetten van uw café, kroeg, restaurant of kantine! Wacht dus niet langer en kies voor bedrukte glazen en laat uw gasten zien dat uw zaak perfect verzorgd is tot in de details.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven