Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Glazen met logo

Deel dit bericht

glazen met logoglazen met logo met wijnEen glas voorzien van een schitterend logo; een simpele, goedkope manier om een merk zichtbaar te maken voor allerlei verschillende soorten partijen. Of het nou een drankmerk is, een horecaonderneming of de organisatie van een evenement, door glazen met een logo te bedrukken is het tegenwoordig erg makkelijk om naamsbekendheid te krijgen op een goedkope en effectieve manier.

Logo’s voor alle soorten glazen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten glazen die bedrukt kunnen worden. Zo valt er te kiezen uit bekerglazen, bierpullen, voetglazen en een hoop andere interessante soorten. Dankzij die enorme keuze is er voor elke geïnteresseerde partij altijd wel een unieke combinatie te maken van het type glas en het soort logo. Denk ook eens aan een subliem logo met een fraai reliëf erin verwerkt. Het is een fluitje van een cent om, zelfs het meest simpele budget biertje, een uitstraling te geven met een wow-factor die iedereen versteld doet staan.

Glazen met logo als kers op de taart

Merken en logo’s spelen een steeds grotere rol in het alledaagse leven. Posters, flyers, video’s, menukaarten, websites en zelfs pennen. Op een gemiddelde dag ziet men tientallen, of in sommige gevallen zelfs wel honderdtallen logo’s voorbij komen. Het is daarom belangrijk om als merk niet te verdrinken in de overvloed aan alle andere merken. Zeker op bijvoorbeeld een evenement zijn glazen een perfecte manier om een logo bij veel mensen op het netvlies te branden. Daarnaast is het natuurlijk ook geweldig om te zien hoe een merk dankzij een klein logo toch in het oog kan springen bij een groot publiek.

Kostenbesparende logo’s

Wist u dat het toevoegen van een logo, naast een esthetisch karakter en een grotere naamsbekendheid, ook nog eens voor een verhoogd rendement kan zorgen? Regelmatig komt het voor dat wijnglazen te vol worden geschonken. Of dat nou komt omdat de horecamedewerker een nieuwe kracht is, of dat de medewerker in een erg gulle bui is, het is altijd raadzaam om een vaste maatstaf aan te houden. Hierdoor is 1 fles zo optimaal mogelijk te verdelen over het maximaal haalbare aantal glazen.

Een logo kan hierbij een goede rol spelen. Plaats een logo precies op de juiste hoeveelheid om in te schenken en horecamedewerkers zullen nooit meer moeite hebben met het inschatten van de perfecte schenkmaat. Naast dat het kostenbesparend is, zullen de ingeschonken wijnglazen met een prachtig aansluitend logo ook volmaakter ogen.

Heeft u de keuze al gemaakt?

Al met al zal een merk, evenement, horecaonderneming of andere geïnteresseerde partij die gebruik maakt van glazen alleen maar positieve gevolgen ondervinden wanneer deze worden voorzien van een oogverblindend logo. Maakt u nog gebruik van glazen zonder een logo? Dan wordt het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Ook u wilt toch de vruchten van een schitterend logo plukken? Ontdek hier de mogelijkheden voor het bedrukken of graveren van wijnglazen. Wilt u bierglazen bedrukken? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven