Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Rastal Bierglazen

Rastal Bierglazen van Beers&Brands

Deel dit bericht

Bent u op zoek naar de perfecte bierglazen voor uw horecazaak? Of het nou een sportbar, kroeg, restaurant of café is, met Rastal bierglazen bent u verzekerd van topkwaliteit. Deze glazen zijn, naast ons overige uitgebreide assortiment, perfect voor alle horecazaken. Uiteraard moet de uitstraling van de glazen wel aansluiten bij de rest van de sfeer en het interieur in uw zaak. Bekijk daarom rustig alle alternatieven om na te gaan wat de beste keuze is voor u.

Perfect gevormde bierglazen

De bierglazen van Rastal zijn op zo’n manier ontworpen dat ze zowel esthetisch als functioneel zijn gevormd. Neem bijvoorbeeld de Craft Masters glazen. Deze bierglazen hebben een uitstaande drinkrand waardoor uw gasten het perfecte mondgevoel en de optimale smaakbeleving zullen ervaren. Daarnaast heeft het glas een conische vorm, die de aroma’s van uw bieren ten goede komen. Doordat de glazen onderaan smaller zijn, zijn ze ook nog eens makkelijker vast te houden. Ideale glazen dus voor uw gasten die graag een goed bier uit een goed glas willen drinken! Bekijk onze Craft Masters van Rastal op onze website.

Maak uw Rastal glas af met een logo

De glazen van Rastal lenen zich perfect voor het plaatsen van een logo. Het bovenste gedeelte van het glas leent zich perfect voor de bedrukking van uw logo of slogan. Maar u kunt natuurlijk een heel nieuw ontwerp laten creëren om op uw glazen te plaatsen. Door het logo van uw horecazaak te plaatsen geeft u uw glazen meteen een prachtige gepersonaliseerde uitstraling. Wilt u advies over welke bedrukking goed staat op de glazen die u wilt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder om tot het perfecte glas te komen. Bekijk ook eens meer informatie over bierglazen bedrukken!

Gratis reclame op uw Rastal glazen

Naast de uitstraling die u in uw zaak creëert, heeft het bedrukken van uw glazen nog een ander schitterend effect. Namelijk gratis reclame! In deze tijd van sociale media willen mensen steeds vaker foto’s delen van hun maaltijd en de horecagelegenheden waar zij zich bevinden. Een gemiddelde foto van een tafel en glazen laat vaak niet zien bij welke zaak iemand zich bevindt. Maar wanneer uw logo of naam op uw glazen staat bedrukt, kunnen mensen meteen zien dat het om uw zaak gaat! Zo zorgen uw gasten dus voor gratis reclame voor uw zaak, ideaal!

Glazen naar uw wens

Mocht u in het Rastal assortiment niet het juiste glas voor uw zaak vinden, neem dan eens een kijkje in ons complete assortiment. We hebben voor ieder wat wils. Zo hebben we glazen voor weizen bieren, maar ook schitterende kelkglazen voor bijvoorbeeld een IPA of een Tripel bier. U heeft de keuze uit allerlei soorten maten en vormen. Mochten uw gasten grote drinkers zijn, dan beschikken wij ook over bierpullen in verschillende afmetingen. Ook al deze glazen kunnen wij voor uw bedrukken met een ontwerp. Wilt u alle mogelijkheden weten? Neem dan contact met ons op of vraag online een offerte aan.

Deel dit bericht

Meer interessante artikelen

Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Bierglazen laten bedrukken

Wilt u bierglazen laten bedrukken? Dan bent u bij Beers&Brands aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen en hebben jarenlange

Lees verder »
Scroll naar boven