Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Proost! Met uw bedrukte bierglazen van Beers & Friends

Glazen bedrukken met logo

Beers&Brands is ervan overtuigd dat wanneer u de ultieme ervaring wilt hebben van het drinken van een glas bier er meerdere aspecten mee gepaard gaan. De ultieme ervaring hangt namelijk niet alleen af van welk bier u drinkt, maar ook in wat voor glas het bier geschonken wordt. Bij Beers&Brands bieden wij een ruim assortiment aan bierglazen die u kan laten bedrukken met het logo van uw horecazaak of bierbrouwerij. Door middel van twee technieken branden wij logo’s in bierglazen. Bent u geïnteresseerd? Lees dan verder, we vertellen u hier graag meer over! 

Waarom glazen bedrukken met logo?

Er zijn verschillende soorten bierglazen waaruit u (speciaal)bier kan drinken. Bij Beers&Brands zijn wij ervan overtuigd dat wanneer u de ultieme ervaring wil van het drinken van een goed glas bier, dit niet alleen door het bier zelf bepaald wordt. Het juiste glas is net zo belangrijk voor de ultieme ervaring als het juiste bier. Wilt u uw gasten deze ultieme ervaring bieden? En dan zelfs nog in een glas met uw eigen logo erop? Met ons ruime assortiment en twee verschillende vormen van bedrukking kunnen wij dit voor u realiseren.  

Ons assortiment

Het laten bedrukken van bierglazen kan bij ons vanaf 96 stuks. Daarnaast hebben wij ook bierglazen die u kan laten bedrukken vanaf 500 stuks. De glazen die u kan laten bedrukken met uw logo verschillen in gewenste tapmaat. De tapmaten die wij bieden gaan vanaf 15 centiliter tot 50 centiliter. De soorten glazen waaruit u kunt kiezen zijn: the craft master glaze, voetglazen, bekerglazen, bierpullen, proefglazen en wijnglazen. U kunt zelf een keuze maken welk soort glas, hoeveel glazen en welke bedrukking bedrukking u voor uw horecazaak wenst. 

Hoe gaat glazen bedrukken in z'n werk?

Binnen Beers&Brands bieden wij verschillende opties voor het laten bedrukken van uw bierglas. Bij het bedrukken van een bierglas komen verschillende stappen en technieken kijken. Wij laten bierglazen bedrukken door middel van twee verschillende technieken.

Directe zeefdruk

De eerste techniek die wij gebruiken voor het laten bedrukken van een bierglas is de directe zeefdruk. De meeste bierglazen worden bedrukt door middel van de zeefdruk. Bij deze techniek maken wij gebruik van een zeef met keramische verven. Deze verven zijn gemaakt van gemalen glas met een kleurpigment daarin verwerkt. Dit drukken we rechtstreeks op het glas. Het logo van uw bierbrouwerij en/of horecazaak wordt met een temperatuur van 580 tot 620 graden Celsius in het bierglas gebrand. Door middel van deze vorm van bedrukking ontstaat er een duurzame bedrukking van uw logo op uw bierglas. 

Transfer druk

De tweede techniek die wij gebruiken voor het laten bedrukken van een bierglas is de transfer druk. Deze techniek van bedrukken wordt gebruikt wanneer uw logo bestaat uit meerdere kleuren of zeer fijne details bevat. Dankzij deze techniek van bedrukken kunnen wij de meest gedetailleerde logo’s op een bierglas bedrukken. Bij de transfer drukt vind de bedrukking plaats via een transfer. Allereerst wordt er op grote witte vellen papier een laklaag aangebracht. Wanneer dit klaar is wordt de bedrukking per kleur aangebracht. Als de eerste kleur gedrukt is op het papier moet het vel vier uur drogen. Nadat de kleur is gedroogd wordt de volgende kleur aangebracht. Dit wordt herhaald totdat alle kleuren op het transfer papier zijn aangebracht. Wanneer de laatste kleur is aangebracht wordt er een laklaag over het logo gedrukt om de kleuren af te sluiten. Is deze laklaag droog? Dan worden de logo’s uit de transfervellen geknipt of gesneden. Door het logo in water te doen weken ze vervolgens los van het papier. Hierna plaatsen onze specialisten handmatig het logo op het glas en strijken het goed aan om het overtollige water af te voeren en luchtbellen te verwijderen. Tenslotte worden de bierglazen, net als bij de directe zeefdruk, ingebrand op een temperatuur van 580 tot 620 graden Celsius. 

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Heeft u interesse in het laten bedrukken van uw bierglas met uw eigen logo? Neem dan contact op met Beers&Brands en vraag een offerte aan. Wij zullen dan samen kijken naar de beste optie voor u voor het laten bedrukken van uw bierglazen met uw eigen logo.
Scroll naar boven