Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Glazen Bedrukken

Glazen bedrukken voor ambachtelijke bieren

Wilt u uw glazen bedrukken? Dan bent u bij Beers & Brands aan het juiste adres! Wij van Beers&Brands zijn namelijk trots op de Craft Beer glazen. Deze glazen van Rastal zijn gemaakt met betrouwbaarheid en veel liefde en passie voor ambachtelijke bieren. Met andere woorden, bierglazen die het verschil maken! 

Glazen bedrukken is namelijk onze passie. Hierdoor bent u altijd zeker van het perfecte bedrukte glas, voor uw ambachtelijk gebrouwen bier. Glazen die bijdragen aan uw wensen. Laat uw glazen daarom bedrukken met tekst door Beers&Brands. 

“Ambachtelijke bieren bieden een bijzondere smaak, passie en een speciale beleving. Dit vraagt om innovatieve bierglazen die de unieke identiteit van het bier weerspiegelen. Bij Rastal ontwerpen we hoogwaardige Craft Beer glazen en kunnen we die glazen bedrukken met logo’s, merk- of bedrijfsnamen en slogans,”

Glazen bedrukken

Vormen die indruk maken

De Craft Masters glazen komen in twee stijlen: één met een X-vormige drinkopening (zoals de Teku en Craft Master One) en de andere met een V-vormige drinkopening (zoals de Craft Master Two en Craft Master Bowl). Bij Beers & Brands bieden we de mogelijkheid om deze bijzondere glazen te laten bedrukken, wat leidt tot een speciale merkbeleving die lang bijblijft.

Wilt u de volle smaak van uw bier optimaal ervaren? Kies dan voor bierglazen met een speciale vorm: de X-vormige flow glazen hebben een bredere opening die zorgt voor een rustige stroom van bier in uw mond. Dit brengt verschillende smaak aroma’s prachtig naar voren. Als u liever een wat zachtere smaak wilt, zijn er bierglazen met een V-vormige opening. Deze laten het bier sneller stromen, waardoor de smaken iets later op uw tong terechtkomen en de biersmaak subtieler wordt. Bij Beers&Brands kunt u deze glazen laten bedrukken met tekst voor een persoonlijke touch!

Glazen bedrukken 1
Van links naar rechts: Teku 42 - 33, Craft Master One 57 - 47, Craft Master Two 47, Craft Master

De vier Craft Beer glazen

Rastal produceert vier verschillende soorten Craft Masters, bijzondere glazen die Beers & Brands graag voor u bedrukt. 

Glaswerk bedrukken is geweldig, omdat het helpt om uw merk sterker naar voren te laten komen. Daarnaast laat u een blijvende herinnering achter bij elke keer dat er gedronken wordt. Door glazen te personaliseren, straalt u professionaliteit uit en trekt u de aandacht. Hierdoor kunnen uw boodschap en logo op een subtiele manier en op het juiste moment aan uw gasten worden getoond. Maak uw merk onvergetelijk, met op maat gemaakte bierglazen!

Teku glazen bedrukken

De Teku bierglazen hebben een Italiaans hoogwaardig ontwerp en zijn prettig vast te pakken, zoals wijnglazen. Dankzij de cilinder vorm behoudt het bier de aroma’s en komt er een bijzondere smaakbeleving tot stand.

Deze unieke glazen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook functioneel in het verbeteren van de bierervaring. De perfecte balans tussen uiterlijk en functionaliteit maakt de Teku glazen een must-have voor elke bierliefhebber en een onmisbaar element voor uw horeca onderneming.

Craft Master Bowl glazen bedrukken

Met een moderne uitstraling die naadloos aansluit bij het pure karakter van uw ambachtelijke bier, bieden de Craft Master Bowl bierglazen een mooie aanblik. De steel voorkomt dat de warmte van uw hand de temperatuur van het bier beïnvloedt.

De vorm van de Craft Master Bowl glazen is niet alleen mooi om naar te kijken, maar zorgt ook voor een onvergetelijke drinkervaring. Het brede oppervlak van de kom geeft de aroma’s van het bier de ruimte om zich te ontvouwen, wat leidt tot een nog diepere smaakbeleving voor uw gasten. Deze glazen vormen een onmisbare toevoeging aan uw collectie, waarbij functionaliteit en stijl perfect samenkomen.

Craft Master One glazen bedrukken

Heeft u liever ergonomisch ontworpen bierglazen met een brede uitloop aan de bovenkant? Dan is de Craft Master one het bierglas dat u nodig heeft. Deze glazen bieden stabiliteit en een goede schuimlaag. Hun elegante uitstraling en buiging zorgen ervoor dat de smaken van het bier uitstekend tot hun recht komen. 

Lees hieronder verder om meer te weten te komen over de Craft Master one glazen. 

Craft Master Two glazen bedrukken

Op dezelfde manier vertonen de Craft Master Two bierglazen dezelfde ergonomische vorm als de Craft Master One, maar hebben een slankere uitloop aan de bovenkant. Deze elegante vorm zorgt voor een snellere stroming van het bier, waardoor het aroma subtieler blijft.

Wilt u de Craft Master of Teku glazen bedrukken? Neem dan contact met ons op, of bestel direct bij Beers & Brands.

Verschillende glazen bedrukken

Bij Beers & Brands heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan glazen die u voor uw bedrijf kunt bedrukken.

Van verfijnde voetglazen en robuuste bekerglazen tot intrigerende proefglazen en mooie wijnglazen, die uw unieke stijl en merkwaarden benadrukken. Creëer een blijvende indruk op uw gasten met op maat bedrukte glazen die zowel functionaliteit als stijl combineren, en uw bedrijf onderscheiden. Voor vragen of advies, neem contact met ons op.

L: kleine proefmaat 10cl | M: grote proefmaat 15cl | R: rand vol 16oz / 473ml. Pint maat
Verschillende tapmaten mogelijk in 1 glas

Veelgestelde vragen

Het minimum aantal te bedrukken glazen is 96 stuks. Bijvoorbeeld 2 x 48 glazen met een verschillende inhoud, met daarop hetzelfde formaat logo is uiteraard ook mogelijk.

De prijs van een bierglas met logo is afhankelijk van drie factoren: het soort glas, het gewenste aantal en het aantal te verwerken kleuren in uw logo. Op basis van deze gegevens kunnen we voor u een passende en geheel vrijblijvende offerte maken. 

Uw logo en uw goede naam blijven onder de aandacht van uw gasten. 

Bij bestellingen onder de 500 stuks 2 á 3 weken, bij bestellingen van 500 of meer 4 á 6 weken.

In principe is dit mogelijk. Wij vragen u dan wel om uw glazen ongebruikt en in de originele verpakking bij ons in Hengelo aan te leveren.
Scroll naar boven