Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Glazen Bedrukken

Glazen bedrukken voor ambachtelijke bieren

Wij van Beers&Brands zijn trots op de Craft Beer glazen uit ons assortiment. Deze glazen van Rastal zijn gemaakt vanuit passie voor innovatie, met een flinke dosis authenticiteit en natuurlijk met liefde voor ambachtelijke bieren. Oftewel, bierglazen die het verschil maken! We bundelden krachten met Rastal. Dankzij deze gepassioneerde leverancier kunnen wij stijlvolle ambachtelijke bierglazen aanbieden, glazen bedrukken is namelijk onze passie. Hierdoor bent u altijd zeker van het perfecte bedrukte glas voor uw ambachtelijk gebrouwen bier. Laat uw glazen bedrukken door Beers&Brands. 

“Ambachtelijke bieren bieden een bijzondere smaak, passie en speciale sensorische beleving. Dit vraagt om innovatieve bierglazen die de unieke identiteit van het bier weerspiegelen. Bij Rastal ontwerpen we hoogwaardige Craft Beer glazen en kunnen we die glazen bedrukken met logo’s, merk- of bedrijfsnamen en slogans,”

Aldus Carsten Kehrein, Chief Designer bij Rastal.
Glazen bedrukken

Vormen die indruk maken

De Craft Masters van Rastal zijn beschikbaar met een X-vorm flow (de Teku en de Craft Master One) en een V-vorm flow (de Craft Master Two en Craft Master Bowl). Deze bijzondere glazen bedrukt u bij Beers & Brands, zodat u uiteindelijk een bijzondere merkbeleving creëert. Een merkbeleving die indruk maakt!

Bierglazen met een X-vorm flow kennen een wijdere vorm waardoor het bier rustiger in de mond stroomt en waardoor verschillende aroma’s goed tot uiting komen. Bierglazen met een V-vorm flow laten het bier sneller stromen waardoor het aroma de tong wat later bereikt. Hierdoor is de smaak van het bier wat milder.

Glazen bedrukken 1
Van links naar rechts: Teku 42 - 33, Craft Master One 57 - 47, Craft Master Two 47, Craft Master

De vier Craft Beer glazen

Rastal produceert vier verschillende soorten Craft Masters, bijzondere glazen die wij graag voor u bedrukken. 

Teku glazen bedrukken

De Teku bierglazen hebben een Italiaans hoogwaardig ontwerp en zijn prettig vast te pakken, zoals wijnglazen. Dankzij de conische vorm behoudt het bier de aroma’s en komt er een bijzondere smaakbeleving tot stand.

Craft Master Bowl glazen bedrukken

De Craft Master Bowl bierglazen kennen een moderne uitstraling, die aansluit bij het pure karakter van uw ambachtelijke bier. Het bierglas oogt statig en de steel voorkomt dat de warmte van uw hand de temperatuur van het bier beïnvloedt. 

Craft Master One glazen bedrukken

De Craft Master One bierglazen hebben een ergonomische vormgeving met een brede uitloop aan de bovenkant. De vorm van het glas biedt stabiliteit en zorgt voor een goede schuimlaag. Het bierglas oogt elegant en laat de smaken van het bier dankzij de buiging uitstekend tot hun recht komen. 

Craft Master Two glazen bedrukken

De Craft Master Two bierglazen kennen dezelfde ergonomische vormgeving als de Craft Master One bierglazen, maar hebben een smalle uitloop aan de bovenkant. Hierdoor oogt het glas elegant. De vorm van het glas zorgt voor een snellere stroming voor uw ambachtelijke bier, waardoor het aroma wat milder blijft. 

Wilt u de Craft Master of Teku  glazen bedrukken? Neem dan contact met ons op.

L: kleine proefmaat 10cl | M: grote proefmaat 15cl | R: rand vol 16oz / 473ml. Pint maat
Verschillende tapmaten mogelijk in 1 glas

Veelgestelde vragen

Het minimum aantal te bedrukken glazen is 96 stuks. Bijvoorbeeld 2 x 48 glazen met een verschillende inhoud, met daarop hetzelfde formaat logo is uiteraard ook mogelijk.

De prijs van een bierglas met logo is afhankelijk van drie factoren: het soort glas, het gewenste aantal en het aantal te verwerken kleuren in uw logo. Op basis van deze gegevens kunnen we voor u een passende en geheel vrijblijvende offerte maken. 

Uw logo en uw goede naam blijven onder de aandacht van uw gasten. 

Bij bestellingen onder de 500 stuks 2 á 3 weken, bij bestellingen van 500 of meer 4 á 6 weken.

In principe is dit mogelijk. Wij vragen u dan wel om uw glazen ongebruikt en in de originele verpakking bij ons in Hengelo aan te leveren.
Scroll naar top