Beers & BrandsGlazen Bedrukken

Glazen Bedrukken

Glazen bedrukken voor ambachtelijke bieren

We zijn trots op de Craft Beer glazen uit ons assortiment. Deze glazen van Rastal zijn gemaakt vanuit passie voor innovatie, met een flinke dosis authenticiteit en natuurlijk met liefde voor ambachtelijke bieren. Oftewel, bierglazen die het verschil maken! We bundelden krachten met Rastal. Dankzij deze gepassioneerde leverancier kunnen wij stijlvolle ambachtelijke bierglazen aanbieden, deze glazen bedrukken is vervolgens onze passie. Hierdoor bent u altijd zeker van het perfecte bedrukte glas voor uw ambachtelijk gebrouwen bier.

Glazen bedrukken

“Ambachtelijke bieren bieden een bijzondere smaak, passie en speciale sensorische beleving. Dit vraagt om innovatieve bierglazen die de unieke identiteit van het bier weerspiegelen. Bij Rastal ontwerpen we hoogwaardige Craft Beer glazen en kunnen we die glazen bedrukken met logo’s, merk- of bedrijfsnamen en slogans,”

aldus Carsten Kehrein, Chief Designer bij Rastal.

Vormen die indruk maken

De Craft Masters van Rastal zijn beschikbaar met een X-vorm flow (de Teku en de Craft Master One) en een V-vorm flow (de Craft Master Two en Craft Master Bowl). Deze bijzondere glazen bedrukken doet u bij Beers & Brands, zodat u een bijzondere merkbeleving creëert. Een merkbeleving die indruk maakt!

glazen met de juiste vorm bedrukken

Bierglazen met een X-vorm flow kennen een wijdere vorm waardoor het bier rustiger in de mond stroomt en waardoor verschillende aroma’s goed tot uiting komen. Bierglazen met een V-vorm flow laten het bier sneller stromen waardoor het aroma de tong wat later bereikt. Hierdoor is de smaak van het bier wat milder.

Craft glazen bedrukken
Van Links naar Rechts: Teku 42 – 33, Craft Master One 57 – 47, Craft Master Two 47, Craft Master Bowl 38 – 51

De vier Craft Beer glazen

Rastal produceert vier verschillende soorten Craft Masters, bijzondere bierglazen die Beers & Brands graag voor u bedrukt.

Teku glazen bedrukken

De Teku bierglazen hebben een Italiaans hoogwaardig ontwerp en zijn prettig vast te pakken, zoals wijnglazen. Dankzij de conische vorm behoudt het bier de aroma’s en komt er een bijzondere smaakbeleving tot stand. Teku glazen bedrukken? Neem contact met ons op.

Craft Master Bowl glazen bedrukken

De Craft Master Bowl bierglazen kennen een moderne uitstraling, die aansluit bij het pure karakter van uw ambachtelijke bier. Het bierglas oogt statig en de steel voorkomt dat de warmte van uw hand de temperatuur van het bier beïnvloedt. Craft Master Bowl glazen bedrukken? Neem contact met ons op.

Craft Master One glazen bedrukken

De Craft Master One bierglazen hebben een ergonomische vormgeving met een brede uitloop aan de bovenkant. De vorm van het glas biedt stabiliteit en zorgt voor een goede schuimlaag. Het bierglas oogt elegant en laat de smaken van het bier dankzij de buiging uitstekend tot hun recht komen. Craft Master One glazen bedrukken? Neem contact met ons op.

Craft Master Two glazen bedrukken

De Craft Master Two bierglazen kennen dezelfde ergonomische vormgeving als de Craft Master One bierglazen, maar hebben een smalle uitloop aan de bovenkant. Hierdoor oogt het glas elegant. De vorm van het glas zorgt voor een snellere stroming voor uw ambachtelijke bier, waardoor het aroma wat milder blijft. Craft Master Two glazen bedrukken? Neem contact met ons op.

L: kleine proefmaat 10cl | M: grote proefmaat 15cl | R: rand vol 16oz / 473ml. Pint maat
L: kleine proefmaat 10cl | M: grote proefmaat 15cl | R: rand vol 16oz / 473ml. Pint maat
Verschillende tapmaten mogelijk in 1 glas
Verschillende tapmaten mogelijk in 1 glas
Beers & BrandsGlazen Bedrukken