Horeca glazen laten bedrukken

Horeca glazen laten bedrukkenHoreca glazen laten bedrukken, een aanvraag die wij regelmatig binnenkrijgen. Niet zo gek: Een succesvolle onderneming in de horeca beschikt doorgaans over een bepaalde sfeer, vriendelijk personeel en goed eten en drinken. Deze voorwaarden vormen de basis. Maar ook de details van horeca glazen hebben veel impact op de beleving.

Om het helemaal af te maken, kiezen veel ondernemers in de horeca ervoor om hun eigen glazen te laten bedrukken. Hiermee zetten ze de spreekwoordelijke puntjes op de i en maken ze hun kroeg, restaurant of kantine helemaal af. De ervaring van de klant wordt nog beter, en een tevreden klant is er een die later nog eens terugkeert. Dat geldt zowel voor ons, als voor ondernemers in de horeca.

Glazen met eigen logo in de horeca

Om een etablissement een exclusieve uitstraling te geven, is het gangbaar om glazen te bedrukken met het eigen logo of wapen. Dit zorgt er niet alleen voor dat gasten het logo beter onthouden, maar creëert ook een luxueuze beleving. Hiervoor zijn voetglazen en wijnglazen zeer geschikt – ze vormen een elegante toevoeging.

In horecagelegenheden waar voornamelijk speciaalbier wordt geschonken, zal de voorkeur uitgaan naar een bijzonder glas. Door het logo te plaatsen op een uniek craft glas wordt het unieke karakter van speciaalbier versterkt. Veel grote merken worden geschonken in hun eigen glas, maar voor lokale speciaalbieren geldt dit niet altijd. Dit is een uitgelezen kans voor ondernemers die bieren op de menukaart hebben die in de regio worden gebrouwen. Hierbij is het van belang om goed na te denken over de vorm van het glas, omdat deze invloed kan hebben op de smaakbeleving.

Niet alleen voor een exclusief karakter is het raadzaam om glazen te laten bedrukken. Ook wanneer er gewoon pils wordt getapt, kan een fluitje of amsterdammer worden voorzien van het eigen logo van de kroeg. Bijvoorbeeld in de voetbalkantine, met het logo van de club, of in een bruin café.

Advies over horeca glazen

We denken graag met onze gasten mee over het design van glazen voor in hun zaak. Bij Beers&Brands hebben we niet alleen ervaring met het bedrukken van glazen, maar ook met het geven van gedegen advies. Op deze manier maken we het ondernemers graag gemakkelijk. Om ze een handje te helpen bij het opdoen van inspiratie, bieden we een overzicht van onze passie en alle mogelijkheden die daarbij horen.

Bent u benieuwd welke glazen het best passen bij uw horecagelegenheid en wat de opties zijn om deze te laten bedrukken? Ontdekt het hier!