Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Bierglazen bedrukken bij Beers And Brands

Proefglazen bier

Organiseert u regelmatig proeverijen voor bier? Of wilt u uw klanten kennis laten maken met verschillende bieren? Dan mogen de juiste glazen niet ontbreken! Bij Beers&Brands kunt u terecht voor het bedrukken van proefglazen voor bier. We hebben verschillende soorten glazen in ons assortiment. Graag vertellen we u meer over onze glazen! Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen of een gratis digitaal voorbeeld ontvangen? Ook dat is geen probleem!

Proefglazen bier bedrukken met uw logo, merk- of bedrijfsnaam 

Niet alleen het juiste bierglas, maar ook uw logo, merk- of bedrijfsnaam op het glas kan voor een optimale beleving zorgen bij uw klanten. De glazen zullen namelijk niet onopgemerkt worden door uw klanten, wat voor bekendheid zorgt. Wilt u dat uw klanten uw logo niet alleen kunnen zien, maar ook kunnen voelen? Ga dan voor onze glazen met reliëf. Wist u dat bedrukte proefglazen voor uw bier niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook nog eens zeer functioneel? Doordat wij het logo op een specifieke plek plaatsen, kunt u de schuimkraag van een perfect getapt biertje precies laten aansluiten op uw naam of logo! 

Bekijk ons assortiment en vraag een offerte aan! 

Hebben we uw interesse weten te wekken voor bierglazen bedrukken? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment! Hier vindt u diverse bier proefglazen, waaronder uiteraard proefglazen voor speciaalbier, die we voor u kunnen laten bedrukken. Het zijn glaasjes voor een volume van 13 tot 27 cl, afhankelijk van het model dat u kiest.

Veelgestelde vragen

Het minimum aantal te bedrukken glazen is 96 stuks. Bijvoorbeeld 2 x 48 glazen met een verschillende inhoud, met daarop hetzelfde formaat logo is uiteraard ook mogelijk. 

De prijs van een bierglas met logo is afhankelijk van drie factoren: het soort glas, het gewenste aantal en het aantal te verwerken kleuren in uw logo. Op basis van deze gegevens kunnen we voor u een passende en geheel vrijblijvende offerte maken. 

Uw logo en uw goede naam blijven onder de aandacht van uw gasten. 

Bij bestellingen onder de 500 stuks 2 á 3 weken, bij bestellingen van 500 of meer 4 á 6 weken. 

In principe is dit mogelijk. Wij vragen u dan wel om uw glazen ongebruikt en in de originele verpakking bij ons in Hengelo aan te leveren.

Scroll naar boven