Beers & BrandsRastal Bierglazen

Rastal Bierglazen

Krachten bundelen

RastalSinds 2016 zijn wij exclusief distributeur voor Rastal in Nederland en daar zijn we trots op! Rastal is wereldleider wanneer het om bierglazen gaat en is specialist in het ontwerpen van bijzondere glazen.
Als je het ons vraagt een unieke combinatie van Duitse topkwaliteit, creatieve kracht, traditionele ‘hands-on’ mentaliteit en vooruitstrevende technologie.
Deze combinatie sluit feilloos aan op de doelstellingen en de visie van Beers & Brands. Het is dan ook niet vreemd dat Rastal en wij onze krachten bundelen.

Exclusieve bierglazen van Rastal

Jaren geleden introduceerde Rastal het concept ‘exclusief glas’, wat al snel de hele wereld over ging en inmiddels niet meer weg te denken is uit de moderne drankenindustrie. Vanuit hun eigen design studio’s ontwierp en ontwikkelde Rastal het afgelopen decennium meer dan 100 verschillende exclusieve ontwerpen voor (bier)glazen.
Rastal bierglazen

Bekijk het uitgebreide Rastal assortiment en kijk of het juiste bierglas er voor u tussen zit. Een eigen bierglas laten ontwerpen? Ook dat kan. In alle gevallen geldt: wanneer u het juiste glas combineert met een bedrukking die aansluit bij uw merk, profiteert u van brandig op z’n best!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Rastal bierglazen of uw eigen bierglas met hoogwaardige bedrukking? Wij adviseren u graag!

Maak een afspraak of vraag informatie op via info@beersandbrands.nl of via 074 291 49 95.

Beers & BrandsRastal Bierglazen