Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Teku glazen

Teku glazen zijn bijzondere bierglazen die het idee van een wijnglas geven. De glazen zijn prettig vast te houden door het hoogwaardige Italiaanse ontwerp. De vorm van de glazen zorgt ervoor dat de volle smaken van complexe bieren goed geproefd kunnen worden. De smaakbeleving van bier uit Teku glazen is zo goed doordat alle aroma’s van het bier goed tot hun recht komen wanneer het bier vanuit het glas de mond in stroomt. Hierdoor wordt bier drinken nog specialer én lekkerder.

Teku bij Beers & Brands

Bij Beers & Brands hebben we twee verschillende Teku glazen:

  • Teku S, met een glasinhoud van 33 centiliter en tapmaat 0,25 variabel.
  • Teku L, met een glasinhoud van 42 centiliter en tapmaat 0,3 variabel.

We bieden bij Beers & Brands de mogelijkheid om uw bierglazen te bedrukken. Dit geldt ook voor allebei de varianten van Teku. Bedrukking van de Teku glazen is mogelijk vanaf 96 stuks. De glazen worden verpakt in dozen van 6 stuks. U kunt direct vrijblijvend een offerte aanvragen of in geval van twijfel of vragen contact met ons opnemen.

Waarom Teku glazen

Teku glazen trekken direct aandacht door hun bijzondere vorm. Er zijn gelijkenissen met wijnglazen, maar in plaats van rond is de drinkrand uitstaand. Door de conische vorm van de glazen behoudt het bier zijn aroma’s beter. De kelk concentreert de aroma’s van het bier waardoor deze nog beter tot hun recht komen tijdens het drinken. Teku glazen bieden hierdoor een betere smaakbeleving. Door de uitstaande drinkrand van het glas wordt daarnaast een perfect mondgevoel gecreëerd. Hierdoor komt het bier nog meer tot zijn recht.

Teku glazen bedrukken

Bij Beers & Brands is het mogelijk uw bierglazen te laten bedrukken. Teku glazen zijn van zichzelf al bijzondere glazen die aandacht trekken, maar dit wordt versterkt door een bedrukking. Zo kunt u ervoor kiezen de glazen te bedrukken met het merk van het bier dat u in het glas serveert of u kunt de glazen met uw eigen logo laten bedrukken. Hierdoor worden de glazen nog specialer en zullen ze nog meer bijdragen aan de beleving van het bier. Zo is niet alleen de smaakbeleving maar ook de drinkbeleving optimaal.

Bedrukte Teku glazen bestellen

U kunt eenvoudig een offerte voor de Teku glazen aanvragen via onze website. Deze offerte stellen wij voor u persoonlijk op. In de offerte houden wij rekening met de bedrukking die u op de glazen wilt hebben. Daarnaast kijken we ook naar de maat van de glazen die u bestelt (maat S of L). Als u graag eerst meer wilt horen over de mogelijkheden van bedrukking en levering van de glazen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wanneer u andere vragen heeft beantwoorden we die ook graag voor u. We zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bierglazen maar bieden u ook advies op maat wanneer u twijfelt over wat voor u de juiste glazen zijn.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Beers & Brands? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen dan spoedig contact met u op.

Scroll naar boven