Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag
Rastal

Wie zijn wij?

Een team met passie voor ambacht!

Beers and Brands is onderdeel van de Logoforma Groep. Al sinds 1989 zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein. We mogen onszelf dus met recht specialist in ons vak noemen. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor ambacht weten we voor onze klanten unieke designs af te leveren. Dit doen we met veel aandacht voor detail vanuit onze eigen fabriek in Hengelo. Net als Beers and Brands zijn ook Barista-Hotelware en Wijnwinst onderdeel van de Logoforma Groep.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Beers & Brands? Neem dan contact met ons op. We nemen dan spoedig contact met u op.

Barista Hotelware

Bij Barista-Hotelware bieden we een speciaal assortiment van Glas & Porselein met Logo, voor Coffee Professionals. Uw koffie- en theelabel vertaald naar Glas & Porselein met eigen Logo.

Wijnwinst

Bij Wijnwinst bieden we Trend & Rendement aan de Horeca. Hier bedrukken we wijnglazen met uw logo (Trend), waarbij het logo als schenkmaat fungeert (Rendement).

Rastal

Via de webshop Rastal.nl verkopen we craft beer glazen aan consumenten. Deze glazen van Rastal zijn gemaakt vanuit passie voor innovatie, met liefde voor ambachtelijke bieren.

De vestiging van Beers & Brands. Hier laat u uw bierglazen bedrukken!

Beers and Brands

Omdat we uitsluitend maatwerk leveren, vragen we u eerst het hemd van het lijf over uw ambachtelijke bier en missie. We delen uw passie voor mooie bieren en zijn ervan overtuigd dat alleen het juiste bierglas de geur-, smaak- en merkbeleving compleet maakt. Ook bij Beers and Brands gaan we altijd uit van úw wensen en doelstellingen. Dit leidt tot hét perfecte glas met de juiste bedrukking die uw merk versterkt. Logisch vinden wij. Want uw ambachtelijke bier heeft karakter en een eigen identiteit, daar moet uw glaswerk feilloos op aansluiten. Met aandacht voor creativiteit en vernieuwing, maar natuurlijk ook met tijdloze designs en met onze integere en solide kwaliteit.

Eigen ontwerp

We bieden u een fraaie collectie bierglazen die wij met zorg en in samenwerking met Rastal, voor u hebben geselecteerd. Maar ook wanneer u een volledig nieuw model wilt laten ontwikkelen bent u bij ons aan het juiste adres. We denken hierin graag met u mee en bieden u samen met Rastal diverse mogelijkheden om uw eigen glas te ontwikkelen *. Dankzij een eigen en uniek glasdesign krijgt uw bier een herkenbaar gezicht, waarmee u zich volledig onderscheidt.* Voor het ontwikkelen van een eigen model bierglas zijn grote aantallen vereist. Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Beers & Brands? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen dan spoedig contact met u op.

Scroll naar boven