Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Wijnglazen bedrukken, uw logo is maatgevend!

Naast het bedrukken en ontwerpen van bierglazen kun je bij Beers & Brands ook wijnglazen laten bedrukken. Beers & Brands is namelijk onderdeel van de Logoforma Groep. Wij zijn al sinds 1989 specialisten in het bedrukken van zowel glas als porselein. Naast het bedrukken van bierglazen staan wij ook al jaren klaar voor klanten die unieke wijnglazen willen bedrukken, of eigen koffie- en theekopjes nodig hebben voor hun onderneming.Vanuit onze eigen fabriek in Hengelo leveren wij deze unieke glazen en porselein met veel zorg voor onze Nederlandse klanten. Kortom: voor het bedrukken van wijnglazen bent u bij ons dus ook aan het juiste adres.

Wijnwinst.nl, bedrukken van wijnglazen

Net als Beers & Brands is Wijnwinst dus onderdeel van de Logoforma Groep. Waar wij voor Beers & Brands zorgen voor een sterkere merkbeleving van het product, dragen we bij het bedrukken van wijnglazen tevens bij aan een grotere rendementsverhoging. Uw merk of logo kan bij wijnglazen namelijk tevens als schenkmaat gebruikt worden. Wijnglazen bedrukken vraagt daarom om gespecialiseerde werknemers.Gelukkig zitten wij al sinds 1989 in het vak en mogen wij onszelf met recht echte kenners noemen. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste wijnglas en bijbehorende bedrukking. Het totaal plaatje moet immers kloppen.

Trendy en unieke wijnglazen

De ene horecagelegenheid is de andere niet. Of u nu in het bezit bent van een chic restaurant, of van een eetcafé: wij hebben voor elke gelegenheid de perfecte wijnglazen. Glaswerk speelt namelijk een belangrijke rol in de uitstraling van uw onderneming. Bij Wijnwinst hebben we daarom een gevarieerd aanbod aan wijnglazen. Zo zit er altijd een glas bij naar uw wens! Uw logo of bedrijfsnaam komt op deze manier bovendien perfect tot zijn recht.

Uw logo is maatgevend

Zoals eerder aangegeven kan uw logo of bedrijfsnaam als schenkmaat gebruikt worden als u wijnglazen laat bedrukken. Voor horecapersoneel is het zonder schenkmaat namelijk lastig een constante hoeveelheid wijn in te schenken. Een voorbeeldje:Pizzeria Italia verkoopt ongeveer 310 glazen wijn per week, waarvoor ze 65 flessen van 0,75 liter gebruiken. Dit komt neer op 4,7 glazen wijn per fles. Ter illustratie: een rendement van 6 glazen per wijnfles is normaal.Italia koopt flessen wijn in voor 4 euro per fles. Dit betekent dat ze 260 euro kwijt zijn per week aan wijn. Bij het gebruiken van een schenkmaat zou de wijninkoop teruglopen naar 52 flessen wijn per week. Wat jaarlijks neerkomt op een bezuiniging van meer dan 2.700 euro!

Wilt u ook geld besparen?

Vraag dan gelijk een offerte aan via www.wijnwinst.nl! U kunt eenvoudig glaswerk kiezen uit onze ruime collectie en toevoegen aan uw virtuele winkelmandje. Hier kunt u ook uw logo of gewenste merknaam uploaden. Wilt u advies in het kiezen van glaswerk, of heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een logo? Neem dan ook gerust contact met ons op. Ons team van experts staat voor u klaar om samen met u tot het perfecte glas te komen.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Beers & Brands? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen dan spoedig contact met u op.

Scroll naar boven