Al sinds 1989 gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein.

X
  • Geen producten in aanvraag

Wijnglazen graveren, uw logo is maatgevend!

Naast het bedrukken van bierglazen kun je bij Beers & Brands ook terecht voor het graveren van wijnglazen. Beers & Brands maakt namelijk deel uit van de Logoforma Groep waaronder ook Wijnwinst.nl valt. Al vanaf 1989 zetten wij onze expertise in om voor onze klanten unieke designs af te leveren in glas en porselein, voorzien van een eigentijds logo of merknaam. Vanuit onze eigen fabriek in Hengelo worden alle opdrachten met veel passie en zorgvuldigheid geproduceerd. En daaronder vallen naast gepersonaliseerde bier-, dus ook wijnglazen. Voor het graveren van wijnglazen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Wijnwinst.nl

Net als met Beers & Brands willen we bij Wijnwinst dat u uiteindelijk een uniek wijnglas op tafel kunt zetten, waar u trots op bent. Waar wij voor Beers & Brands zorgen voor een sterkere merkbeleving van het product, dragen we bij het bedrukken van wijnglazen tevens bij aan een grotere rendementsverhoging. Een wijnglas constant met dezelfde inhoud schenken is namelijk lastig voor uw personeel. Uw logo of merknaam wordt bij ons op schenkhoogte gegraveerd, waardoor u een vast aantal wijnglazen uit een fles kunt halen. Het graveren van wijnglazen is precisiewerk en vraagt daarom om gespecialiseerde werknemers. Gelukkig hebben wij deze experts in huis. Onze experts helpen u tevens graag bij het kiezen van het juiste wijnglas en bijbehorende gravering. Het totaal plaatje moet immers kloppen.

Het verschil tussen wijnglazen graveren en bedrukken

Er bestaan veel discussies over het verschil tussen een wijnglas bedrukken of graveren. De keuze tussen deze twee productieopties hangt vooral af van uw wensen en van de gewenste oplage. Wijnglazen bedrukken door middel van zeefdruk is een populaire productiemethode voor het decoreren van glaswerk. Het graveren van wijnglazen gebeurt vaak bij een oplage van slechts enkele wijnglazen. Hierdoor wordt u eigen wijnglas al helemaal uniek in zijn soort! Wij zijn al 25 jaar lang bezig met het bedrukken en graveren van glas, porselein en aardewerk en kunnen u dus perfect adviseren waar u als horecaondernemer behoefte aan heeft. Neemt vooral contact met ons op als u meer informatie wilt over het graveren van wijnglazen.

Uw logo is maatgevend

Een voornamelijk voordeel van uw logo of bedrijfsnaam in een wijnglas graveren is dat het daarmee gelijk als schenkmaat gebruikt kan worden. Zo straalt u niet alleen uw merk uit maar is het voor uw personeel meteen gemakkelijker constante hoeveelheid wijn in te schenken. Dit lichten wij toe aan de hand van een voorbeeld: Het tapasrestaurant El Spanõl verkoopt ongeveer 310 glazen wijn per week, waarvoor ze 65 flessen van 0,75 liter gebruiken. Dit komt neer op 4,7 glazen wijn per fles. Ter illustratie: een rendement van 6 glazen per wijnfles is normaal. Italia koopt flessen wijn in voor 4 euro per fles. Dit betekent dat ze 260 euro kwijt zijn per week aan wijn. Bij het gebruiken van een schenkmaat zou de wijninkoop teruglopen naar 52 flessen wijn per week. Wat jaarlijks neerkomt op een bezuiniging van meer dan 2.700 euro!

Wilt u wijnglazen laten graveren of bedrukken?

Bezoek snel onze site Wijnwinst.nl en zoek uw perfecte wijnglas uit. Daarnaast kunt u ons gemakkelijk laten weten hoeveel u van elk glas wenst te ontvangen en welk logo of merknaam er op het glas moet komen te staan. Als dit rond is nemen wij binnen 24 uur contact met u op en leggen wij u een scherpe prijs voor. Wilt u eerst meer informatie of voorbeelden ontvangen? Neem dan contact op met onze medewerkers, zij staan u graag te woord met gedegen advies.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Beers & Brands? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen dan spoedig contact met u op.

Scroll naar boven